Lötsjövägen 79, 3 tr

Hallonbergen

Visningar

SÖNDAG 21/01, kl 14:00 - 14:45

Öppen visning - Men anmäl er gärna till mäklaren!

Objekttyp:  Bostadsrätt

Utgångspris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 3 095 kr

Antal rum: 2 + kök

Boarea: 68,8 kvm

Byggår: 1969/70

Driftkostnad: 960 kr/år

Visningstider:

SÖNDAG 21/01, kl 14:00 - 14:45

Öppen visning - Men anmäl er gärna till mäklaren!
Angelica Hertzman
Ansvarig mäklare
Angelica Hertzman

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 09 06 | angelica@boliving.se

Läs mer om Angelica...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med separat plats för avhängning av ytterkläder, garderobsvägg samt separat klädkammare/ förråd för ytterligare förvaring. Laminatgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vit kulör samt en fondvägg. Genomgående laminatgolv samt stora fönsterpartier med vy mot den lummiga innegården.

TOALETT/WC
Toalett med vita kakelplattor ovan handfatet samt vitmålade väggar. Plastmatta på golvet.

KÖK
Charmigt kök med originalinredning med bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Plats finns för matbord för 4-6 personer, access till balkongen med em. sol. Köket är utrustat med spis samt kombinerad kyl/frys. Ett kök att trivas i!

DUSCHRUM
Duschrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschrummet är utrustat med handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Härligt och rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängmöblemang. Stort fönsterparti som inbjuder bra med ljusinsläpp vilket ger lyster till de vitmålade väggarna. Förvaring finns i garderobsvägg.

BALKONG
Här får man en trevlig och rymlig balkong med härlig eftermiddagssol. Plats för en utemöbler där man kan avnjuta trevliga fikastunder.

Bostadsinfo
 
LÄGENHET
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum:2 + kök
Boarea:68,8 kvm
Lägenhetsnummer:269 (1303)
Kommun:Sundbyberg
Skattesats:31,946 %
Våning3 av 5 Hiss finnes
Ekonomi
Begärt pris: 2 195 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 095 kr/mån inkl värme, VA, Kabel-TV basutbud och hushållsel
Andel i föreningen: 0.31932%
Andel av årsavgift: 0,32137 %
Driftskostnad960 kr/år
Driftskostnad, varav Försäkring: 960 kr Beräknat antal pers: 2
AllmäntBostadens förråd finns i lägenheten.
 
BYGGNAD
ByggnadstypFlerfamiljshus med hiss
Byggnadsår1969/70
UppvärmningFjärrvärme
Energideklaration Utfärdad den 25 augusti 2010 Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt Fönster: 3-glas
Fastighetsbet.Sundbyberg Terränglöparen 9
Föreningen
NamnBrf Terränglöparen 9
InformationBostadsrättsförening Terränglöparen 9 bildades 2015-10-20 och förvärvades 2017-06-01.
Fastighetens adress, Lötsjövägen 9-99
Fastighetsbeteckning: Sundbyberg Terränglöparen 9.
Föreningen består av 6 hus med källarplan i 4-6 våningen. Husen består av 463 bostadslägenheter och 22 stycken lokaler. Enligt ekonomisk plan har föreningen i dagsläget 165 hyreslägenheter, som ses som en dold tillgång.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2008- Renovering av tvättstugor.
1998-1999 - Renovering av badrummen.

PLANERADE RENOVERINGAR:
Gårdsbjälklaget över garaget ska renoveras inom nära framtid och det finns avsatt i den ekonomiska planen för föreningen.

FÖRRÅD: Finns extra förråd att hyra, kontakta Restate för att ställa sig i kö.

KABEL-TV OCH BREDBAND: Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät och Comhem. Innehavaren tecknar eget abonnemang..

Föreningen har tre stycken gemensamma innegårdar som sammanbinder fastigheterna. Varje innergård har lekplatser för barnen och fina grönområden.

Parkering:
Föreningen har 430 platser med separat kö, kostnad 450 kr för närvarande. Hissen i fastigheten går hela vägen ner till garaget.
Det finns burplatser lediga, kostnad 600 kr.

I dagsläget finns inga avgiftshöjningar beslutade.

För mera information besök föreningens hemsida: www.brfterrangloparen9.se
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Bostadsrätten är belägen invid Hallonbergen centrum med goda kommunikationer nära tunnelbanan och bussar. Närhet till matbutiker och service. centralt och bekvämt boende med närhet till allt!

KOMMUNIKATION
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholm central. Endast en station bort finns även Kista Galleria som erbjuder ett stort utbud av butiker och service. Från torget i Kista centrum finns det goda bussförbindelser. Via Enköpingsvägen går det också snabbt att nå både E4 Stockholm -Arlanda och Ulvsundaleden.

NÄRSERVICE
I Hallonbergen centrum finns en bred närservice med apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, livsmedel, kulturcentrum, gym, affärer, caféer och restauranger. I närliggande Sunbypark finns Sundbybergs stads kommunkontor till Hallonbergen.

ÖVRIGT
GEMENSAMMA UTRYMMEN: Samlingslokal, cykelförråd/barnvagnsrum samt en innergård med lekutrustning för barn och grillplats. I huset finns också 2 stycken tvättstugor med maskinpark.

Övrigt

INFORMATION
Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen gällande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi-area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.


ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Det innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i Köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i Jordabalken.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationen för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade "livslängd". Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning eller vid nyproduktion den ekonomiska planen.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

Bilder
Öppet och luftigt kök
Öppet och luftigt kök
Matplatsen erbjuder gott om plats för 4-6 personer
Matplatsen erbjuder gott om plats för 4-6 personer
Inglasad balkong med eftermiddagssol
Inglasad balkong med eftermiddagssol
Ljust Master Bedroom
Ljust Master Bedroom
Trevlig lumming innegård med lekplats
Trevlig lumming innegård med lekplats
Välkomnande hall
Välkomnande hall
Plats för avhängning av ytterkläder samt klädkammare/förråd
Plats för avhängning av ytterkläder samt klädkammare/förråd
Ljust och rymligt vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum
Stora fönsterpartier med utsikt mot innegården
Stora fönsterpartier med utsikt mot innegården
Välkommen till BoLiving Fastighetsförmedling
Välkommen till BoLiving Fastighetsförmedling
Detaljbild - vy från vardagsrummet
Detaljbild - vy från vardagsrummet
Kök med bra skåpförvaring
Kök med bra skåpförvaring
Kök med originalinredning och utmärkta arbetsytor
Kök med originalinredning och utmärkta arbetsytor
Kök med access till balkong
Kök med access till balkong
Helkaklat duschrum med klinkergolv
Helkaklat duschrum med klinkergolv
Toalett med WC och handfat
Toalett med WC och handfat
Planskiss
Planskiss 2D
Planskiss 2D
Planskiss 3D
Planskiss 3D
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Bostadsrätten är belägen invid Hallonbergen centrum med goda kommunikationer nära tunnelbanan och bussar. Närhet till matbutiker och service. centralt och bekvämt boende med närhet till allt!

KOMMUNIKATION
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholm central. Endast en station bort finns även Kista Galleria som erbjuder ett stort utbud av butiker och service. Från torget i Kista centrum finns det goda bussförbindelser. Via Enköpingsvägen går det också snabbt att nå både E4 Stockholm -Arlanda och Ulvsundaleden.

NÄRSERVICE
I Hallonbergen centrum finns en bred närservice med apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, livsmedel, kulturcentrum, gym, affärer, caféer och restauranger. I närliggande Sunbypark finns Sundbybergs stads kommunkontor till Hallonbergen.

ÖVRIGT
GEMENSAMMA UTRYMMEN: Samlingslokal, cykelförråd/barnvagnsrum samt en innergård med lekutrustning för barn och grillplats. I huset finns också 2 stycken tvättstugor med maskinpark.

Kontakt
Angelica Hertzman
Ansvarig mäklare
Angelica Hertzman

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 09 06 | angelica@boliving.se

Läs mer om Angelica...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.