Lavettvägen 2G

Sundbyberg/Grönkulla Trädgårds

Högsta Bud:

3 300 000 kr

Högsta Bud - 3 300 000 kr

Byggnadstyp: 

Accepterat pris: 3 500 000 kr

Antal rum: 3 + kök

Boarea: 68 kvm

Byggår: 2014

Tillträde: Enligt överenskommelse

Driftkostnad: 22 271 kr/år

Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Linda Gustafsson
Extra kontakt
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till en bostad som du kommer trivas i! Trevligt radhus med trädäckad uteplats för härliga grillkvällar som gränsar till skogsparti. Lugnt belägen radhusidyll i bilfritt område med många barnfamiljer. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll, här finns alltid en plats att njuta av sommarvärme. Bra planlösning med idag två stora sovrum. Ett radhus som genomsyras av härligt ljus och trivsel med moderna tillval.

Enhetligt parkettgolv samt dimbara spotlights i majoriteten av bostadens alla rum. Närhet till trevliga promenadstråk i skogsparti. Gång- och cykelavstånd till buss och t-bana i Rissne som tar dig in till T-centralen på endast ca 15 min. Mycket bra närservice, kommunikationer, skolor och förskola i närheten av bostaden.

HALL
Ljus och välkomnande hall med bra användningsmöjligheter. Säkerhetsdörr och vitmålade väggar med mörkt praktiskt klinkergolv som övergår till ekparkett. Dimbara spotlights i taket som bidrar med en modern och luftig känsla.

KÖK
Modernt Vedumkök med vita skåpsluckor och handtag. Svart bänkskiva och snygga spotlight som lyser upp köket och matplatsen. I övrigt vita väggar och ekparkettgolv. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet vilket är mycket praktiskt. Detta skapar en öppen och trevlig atmosfär att leva och bo i för hela familjen. Kökets vitvaror är följande: keramisk spishäll med fläkt över, inbyggd mikro, ugn, kyl/frys och diskmaskin i smart arbetshöjd. Dimbara spotlights i taket som bidrar med en modern och luftig känsla.

VARDAGSRUM
Ett rymligt och härligt vardagsrum som är öppet mot både köksdelen och ut mot den trädäckade altanen. Mäktigt fönsterparti med hela 3 stora fönster som vetter ut mot den trädäckade altanen samt ger härligt ljusinsläpp till bostaden. Här finns gott om plats för både soff -och matrupp. Vita väggar och ekparkett samt dimbara spotlights i taket som bidrar till ett modernt uttryck.

MASTER BEDROOM
Stort generöst sovrum med vita väggar, praktisk garderobsvägg med skjutdörrar och ekparkett på golv. Att tilläggas finns en praktisk mörkläggande plisségardin i fönstret.

WC
Helkaklat badrum med vita kakelväggar och mörkt klinkergolv. Vägghängd WC-stol, handfat med passande vit kommod, praktiskt spegelskåp, kromad handtork, tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 2
Trivsamt rymligt sovrum med praktisk garderobsvägg. Vita väggar och ekparkettgolv. Plats finns för dubbelsäng om så önskas. Att tilläggas finns en praktisk mörkläggande plisségardin i fönstret.

BADRUM
Stort badrum med vita kakelväggar och mörkt klinkergolv. Här finns en modern glasad duschvägg, vägghängd WC-stol, handfat med passande vit kommod, praktiskt spegelskåp och överskåp för smart och praktisk förvaring. Här når du även frånluftsvärmepumpen som du lätt kommer åt bakom 2 skjutdörrar.

ALTAN
Mysig och hemtrevlig trädäckad altan med gott om plats för utemöbler och grillmöjligheter. Förmiddagssol på sommaren inbjuder till härliga frukostar i morgonljuset med dina nära och kära. Altanen gränsar mot gräsmatta och ett skogsparti vilket bidrar till avskildhet.

FÖRGÅRD
Entré till stenbelagd förgård med trägrind. Här finns gott om plats för utemöbler för att njuta av eftermiddags och kvällssol. Några meter bort finns också ett praktiskt förråd där du kan förvara cyklar, barnvagn m.m.

Bostadsinformation
EKONOMI
Driftskostnad22 271 kr/år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 2 191 kr
Renhållning: 1 680 kr
Försäkring: 4 000 kr
Övrigt: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 4
KommentarI värmekostnad ingår även kostnad för hushållsel. Notera att försäkringen är individuell. Posten övrigt innefattar GA (Gemensamhetsanläggningar) och avser avgift till samfällighetsföreningen som byggnader, snöskottning mm.
Pantbrev:2975000 kr
 
BYGGNAD
Byggnadsår2014
UppvärmningFrånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 februari 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Ytbehandlad fasadpanel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Sedum
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet.Sundbyberg 2:170
 
ÖVRIGA BYGGNADER
PARKERING: Garageplats finns att hyra för 600kr/mån alternativt uteplats för 300kr/mån,, MC-plats 150kr/mån. Boendeparkering finns i området.

SAMFÄLLIGHET: Andel i samfällighet/GA: Sundbyberg GA:1, GA:6-GA:7, GA:9, GA:11 (Gemensamhetsanläggningar) samfällighetsföreningen som sköter byggnader, snöskottning mm.

TV & INTERNET: Digital-TV och Bredband via Sundbybergs stadsnät. Kund väljer själv abonnemang hos leverantör med valfri hastighet (upp till 100Mbit/s) För mer information www.sundbybergsstadsnat.se Säljaren har Viasat som leverantör av TV och betalar idag ca 400 kr/mån. Fiber finns i hela huset, säljaren har idag T3 som bredbandsleverantör och betalar ca 269 kr/mån för 100mbit. Läs mer på www.t3.se/privat/bredband/

FASTIGHETSAVGIFT: En fastighetsavgift tas ut om ca 7 687 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Nybyggda bostäder med värdeår från 2012 och senare är befriade från fastighetsavgift i 15 år.

Lagfartskostnad: 1,5% av köpeskillingen för privatperson samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: 2% av pantbrevsbeloppet för nya pantbrev samt en avgift om f.n. 375 kr.
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Rissne är ett trevligt område som byggdes på 80-talet och är idag en del av Sundbyberg. Här erbjuder allt man kan önska sig och ligger i Stockholms kommun med låg kommunalskatt. Hela området är under stor expansion med bl.a. nya Signalfabriken med butiker, hotell och restauranger samt även promenadstråk ner mot Bällstaviken och längs hela Ulvsundasjön.

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner med två tunnelbanelinjer och fem stationer. Gångavstånd till kommunikationer och vid Sundbybergs centrum finns T-bana, buss, spårvagn, pendeltåg och fjärrtåg. Tunnelbana till T-centralen tar ca 10 minuter. Bromma flygplats ligger inom fem minuters bilfärd från Sundbyberg och till Arlanda åker du bil på ca 20 minuter. Tvärbanan med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Flygbussarna går från Landsvägen.

NÄRSERVICE
Här bor du med mindre än 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum med ca 130 butiker och mer än 40 restauranger, caféer och pubar i en trivsam och charmig småstadsidyll nära till allt. På sikt kommer en gångbro över till Bromma blocks att eventuellt uppföras.

ÖVRIGT
Grönkullaskolan är belägen i hjärtat av Rissne. Skolan är en F-9 skola som startade höstterminen 2013. Den består av de tre tidigare skolorna: Skvadronskolan, Miklagårdskolan och Rissneskolan. Det finns även förskolor, både privata och kommunala, och fritids i området. I Rissnekyrkan finns även en öppen förskola. Information om ytterligare förskolor, grundskolor, fritids och gymnasieskolor finns på www.sundbyberg.se. Sveriges största konstgallerier ligger i Rissne och runt om i området kan du hitta flertalet skulpturer skapade av kända konstnärer. Rissne ger även möjligheter till sport och lek, här finns det en idrottsplats för fotboll såväl som friidrott och tennis.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och lantmäteriets fastighetsutdrag. Då det är skillnad mellan säljarens information och lantmäteriets fastighetsutdrag gällande BOA (boarea) och BIA (biarea) uppmanas köparen att kontrollmäta dessa vid tveksamhet. Köparen uppmanas att noga undersöka fastigheten innan köp.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

ANSVARSFÖRDELNING VID FASTIGHETSKÖP
Utgångspunkt för ansvarsfördelning. Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p g a fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida. Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna.

Bilder
Ljus öppen planösning
Ljus öppen planösning
Stilrent modernt kök
Stilrent modernt kök
Detaljbild
Detaljbild
Gedigen Ek-trappa
Gedigen Ek-trappa
Välkommen till Lavettvägen 2G
Välkommen till Lavettvägen 2G
Välkommen till - BoLiving fastighetsförmedlinng
Välkommen till - BoLiving fastighetsförmedlinng
Ljus och trevlig hall
Ljus och trevlig hall
Master bedroom
Master bedroom
Detaljbild skjutdörrsgarderob till höger
Detaljbild skjutdörrsgarderob till höger
Sovrum 2 samt garderober till höger
Sovrum 2 samt garderober till höger
Badrum 1 med tvättpelare
Badrum 1 med tvättpelare
Badrum 2
Badrum 2
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Ljust och öppet
Ljust och öppet
Trevligt vardagsrum
Trevligt vardagsrum
Luftigt kök med gott om sittplats runt matbordet
Luftigt kök med gott om sittplats runt matbordet
Trägårdssida
Trägårdssida
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planskiss
Planskiss entréplan
Planskiss entréplan
Planskiss övreplan
Planskiss övreplan
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Rissne är ett trevligt område som byggdes på 80-talet och är idag en del av Sundbyberg. Här erbjuder allt man kan önska sig och ligger i Stockholms kommun med låg kommunalskatt. Hela området är under stor expansion med bl.a. nya Signalfabriken med butiker, hotell och restauranger samt även promenadstråk ner mot Bällstaviken och längs hela Ulvsundasjön.

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner med två tunnelbanelinjer och fem stationer. Gångavstånd till kommunikationer och vid Sundbybergs centrum finns T-bana, buss, spårvagn, pendeltåg och fjärrtåg. Tunnelbana till T-centralen tar ca 10 minuter. Bromma flygplats ligger inom fem minuters bilfärd från Sundbyberg och till Arlanda åker du bil på ca 20 minuter. Tvärbanan med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Flygbussarna går från Landsvägen.

NÄRSERVICE
Här bor du med mindre än 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum med ca 130 butiker och mer än 40 restauranger, caféer och pubar i en trivsam och charmig småstadsidyll nära till allt. På sikt kommer en gångbro över till Bromma blocks att eventuellt uppföras.

ÖVRIGT
Grönkullaskolan är belägen i hjärtat av Rissne. Skolan är en F-9 skola som startade höstterminen 2013. Den består av de tre tidigare skolorna: Skvadronskolan, Miklagårdskolan och Rissneskolan. Det finns även förskolor, både privata och kommunala, och fritids i området. I Rissnekyrkan finns även en öppen förskola. Information om ytterligare förskolor, grundskolor, fritids och gymnasieskolor finns på www.sundbyberg.se. Sveriges största konstgallerier ligger i Rissne och runt om i området kan du hitta flertalet skulpturer skapade av kända konstnärer. Rissne ger även möjligheter till sport och lek, här finns det en idrottsplats för fotboll såväl som friidrott och tennis.

Kontakt
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Linda Gustafsson
Extra kontakt
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.