Nåttarövägen 53

Högdalen

Kontakt:

Anneli Nilsson
anneli@boliving.se | 072 853 42 61

Byggnadstyp: Radhus 3-vånings i etage med källare

Antal rum: 5 + kök

Boarea: 90 kvm

Biarea: 27 kvm

Byggår: 1957

Tillträde: Enligt överenskommelse

Driftkostnad: 28 850 kr/år

Intresseanmälan: E-posta: anneli@boliving.se
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Linda Gustafsson
Extra kontakt
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Redan i hallen möts man av husets stilrena och trevliga atmosfär. Här finns gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober. En stor skjutdörrsgarderob som sträcker sig längs långsidan av hallen med vitfrostade glasdörrar samt ytterligare två garderober. Praktiskt vackert klinkergolv i gråa och vita nyanser samt vitmålade väggar. Här möts du av den vita nymålade innertrappan med behagligt halkskydd i grått samt ljusgråa väggar i trapphus som länkar ihop bostadens våningsplan.

KÖK
Ett trivsamt kök där man valt att behålla 50-tals charmen men gjort en modern uppdatering med färgsättning och materialval som ger en modern och charmig atmosfär. Gråa 50-tals luckor, svart inoljad bänkskiva i ek och snyggt vitt kakel med fasade kanter som stänkskydd. Kökets vitvaror är följande: Kyl och frys, inbyggd ugn, spishäll med fläkt över och diskmaskin. Matplats för större middagssällskap. Härligt ljusinsläpp från två större fönsterpartier. Praktisk markis över båda fönstren ger svalka inomhus och skydd mot de allra soligaste dagarna. Från entréplan nås den större trädäckade uteplatsen och gräsmattan för lek och ett ljuvligt äppelträd.

MELLAN PLAN

MASTER BEDROOM
Till höger i hallen finns det större sovrummet. Gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Trevligt ljusinsläpp från fönstret som vetter ut mot husets lugna baksida. Bra förvaring av kläder i 2 större inbyggda garderober. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv.

SOVRUM 2
Ett rymligt sovrum med plats för säng och annat möblemang. Idag används det som praktiskt barnrum med närhet till båda gästtoalett och master bedroom på samma plan. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv.

GÄSTTOALETT
Från hallen nås gästtoaletten med wc-stol, handfat i ljusgrå kommod med modern spegel över, praktiskt förvaringsskåp samt större vädringsfönster som bidrar med både trevligt dagsljus och vädring. Mörkgrått klinkergolv samt vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Stort och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa och annat önskat möblemang. Ljuset flödar in från två stora fönsterpartier med fin utsikt över den grönskande trädgården på framsidan. Charmigt snedtak som bidrar med extra takhöjd vilket ger en härlig känsla och ett luftigt intryck. Det finns en vedeldad öppen spis för trivsamma vinterkvällar med inbyggt vedställ intill. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Från vardagsrummet når du balkongen med kvällssol.

SOVRUM 3
Ett charmigt sovrum med eget sovloft som bidrar till att rummet känns lite mer extra. Snedtak som bidrar med extra takhöjd vilket ger ett luftigare intryck. Härligt ljusinsläpp från det fönstret med balkongen precis utanför. Gråmålade väggar och ekparkett på golv.

KÄLLARPLAN

HALL
En halvtrappa ned finns en hall som sammanlänkar med badrum, tvättstuga, walk-in-closet och mindre förråd/matkällare under trappen.

BADRUM
Ett rymligt och modernt badrum med bra förvaring. Badkar med silvriga tigertassar, handfat i vit kommod med modern spegel över, wc-stol, vägghängt förvaringsskåp samt vädringsfönster som släpper in trevligt dagsljus. Vita blanka kakelplattor på alla väggarna och mörkgrått klinkers med behaglig golvvärme. Spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Totalt nyrenoverad stilren 2018. Gott om förvaring över - och underskåp i vitt samt bänkskiva i vitt med diskho samt vägg målad i vacker smakfull ljusgrå grön färg. Vita blanka kakelplattor på alla väggarna och mörkgrått klinkers med behaglig golvvärme. Tvättmaskin. Mycket smidigt att ha både tvättstuga och walk-in-closet på samma plan på det här sättet. Spotlights i underskåp samt i taket.

WALK-IN-CLOSET alt. SOVRUM 4
En rymlig walk-in-closet där alla familjens kläder lätt får plats i totalt 5 garderober, hälften öppna utan dörrar - det finns plats för fler garderober om så önskas. När du kliver in möts du av rummets mysiga heltäckningsmatta som är mycket behaglig att gå på och spotlights i taket. Två väggar är kaklade med vacker natursten, övriga väggar är vitmålade. Det är mycket smidigt när walk-in-closet ligger så pass nära tvättstugan på samma plan. Rummet kan även användas som lekrum, kontor eller göras om till ett sovrum. Från detta rum har du även access till husets baksida genom groventrén.

BAKSIDAN
Lättskött inhägnad tomt på baksidan med mestadels grusad väg. Här finner du ett separat litet hus som idag används som familjens förråd. Här finns även en grind ut till samfälligheten där alla grannars tomter sammanlänkas, lätt för barnen att springa hem till varandra utan att behöva korsa trafikerade vägar.

FRAMSIDAN
Här finns gott om plats för både trädgårdsgrupper och grill på en större trädäckad uteplats. Härlig uteplats med sol större delen av dagen där många middagar avnjutas, finns möjlighet att dra ner markisen som sitter över båda fönstren in mot köket om skugga ibland önskas. Lättskött med gräsmatta och trevligt äppelträd på tomten, perfekt för all barnlek.

Bostadsinformation
EKONOMI
Driftskostnad28 850 kr/år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 15 000 kr
El: 9 000 kr  
VA: 3 000 kr
Renhållning: 1 500 kr
Övrigt: 350 kr
Beräknat antal pers: 4
KommentarTillkommer en försäkringskostnad om ca 6500kr som är individuellt baserad.Bredband och internet tillkommer om ca 350kr/mån. Under posten "Övrigt" 350kr/år en serviceavgift till Kabel-TV föreningen.
Pantbrev:3113000 kr
 
BYGGNAD
ByggnadstypRadhus 3-vånings i etage med källare
Antal rum:5 + kök
Boarea:90 kvm
Biarea:27 kvm
Upplåtelseform:Tomträtt
Fastighetsbeteckning:Snedkilen 3
Kommun:Stockholm
Skattesats:30,8 %
Plan:Kv plansteget mm Stadsplan, beslutad Datum: 1957-06-29 Snedkilen t 1-21 Tomtindelning, beslutad Datum: 1957-12-20
Byggnadsår1957
UppvärmningVattenburet via fjärrvärme samt direktverkande e i hall och WC
Energideklaration
Utfärdad den 13 maj 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta mark samt krypgrund m betongbjälklag
Stomme: Betong / trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Kopplade 2-glas
Tak: Sadeltak med plåt och underlagstak av råspont
Fastighetsbet.Snedkilen 3
 
ÖVRIGA BYGGNADER
AVGIFTER: En fastighetsavgift tas ut om ca 7 812 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid på tillträdesdagen.
Lagfart kostnad 1,5% av köpeskillingen för privatperson samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrev kostnad 2% av pantbrevsbeloppet för nya pantbrev samt en avgift om f.n. 375 kr.

BESIKTAD OCH DOLDA FEL FÖRSÄKRAD: Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Fastighetsägaren har också beställt en Dolda fel försäkring som gäller 10 år framåt vilket också gagnar köparen.

UTEPLATSER: Finns både vid entré - och groventrésida.

PARKERING: Finns i länga i närheten av huset. Gästparkering 7 dagars samt fri datumparkering ute på gatorna rumt omkring.

FIBER: Fibern under projektering i området. Nuvarande bredbandsleverantör är ComHem och en "Kabel-tv föreningen" finansierar underhåll 'a 350kr/år.

RADONMÄTNING: Utförd feb-2018 och ligger under 200Bqrl (160-190Bqrl).


Renovering och underhåll:
2018 Tvättstuga renoveras samt trapphus väggar målas i ljusgrått.
2017 Altan, förråd samt markisduk.
2016 Hall och sovloft renoverat.
2013 Två Våtrum samt tvättstuga renoverades ( våtrumscertifikat finns ).


TOMTRÄTTSDATA: Avgäld 14 000kr/år. Avgäldsperiod 10år. Tidigast uppsägning var 2018-07-01. Kostnad för friköp 2017 var 754 000kr.

Säljarens beskrivning av att bo i radhuset:
Närhet till stan med bra kommunikationer. Trevligt och barnvänligt område med bra förskolor, skolor och annan service i närheten. En lekpark mitt i området som samlar mängder av barn.
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Högdalen växte fram under 50-talet och präglas av hög tillgänglighet och småstadscharm. Stadsdelen gränsar till Bandhagen och Örby. En förtätning och förnyelse av området har startat i Högdalen för ett par år sedan som har medfört att områdets popularitet ökat rejält därav förbättrad närservice vilket gynnar alla personer som bor runtomkring. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. Högdalen är en stadsdel i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör i Söderort inom Stockholms kommun.

KOMMUNIKATION
Nära till T-banan och här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. Dessutom trafikerar flertalet busslinjer här till bl.a. Farsta, Älvsjö, Huddinge och Huddinge sjukhus, Liljeholmen, Norsborg och Skarpnäck. Bussresa till Älvsjö där anslutning till pendeltåg finns tar knappt 10 min. Bussresan till populära Farsta centrum med Gallerior tar ca 15 min. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se.

NÄRSERVICE
I Högdalens Centrum finns ett större utbud av olika butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt banker och caféer. I Högdalen centrum finns förutom bibliotek, en simhall där det i samma byggnad finns idrottshall, gym samt en bowlinghall. Större shoppingmöjligheter finns även i Globen City som erbjuder över 60 butiker och nås med tunnelbanan från Högdalen på ca 8 min. Med buss tar du dig lätt vidare till Farsta med gallerior. Mer information hittar du på www.hogdalencentrum.se. Med bil tar du dig lätt till Kungens Kurva och Heron City där du hittar det mesta, allt från shoppingcentrum, byggvaruhus och biografer. SKOLOR OCH FÖRSKOLOR I Högdalen finns ett flertal kommunala förskolor. Närmaste grundskolor är Bäckahagens skola (F-åk 9) och Bandhagens skola (F-åk 6). För mer information se: www.stockholm.se Bandängens parklek erbjuder aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Högdalshallen är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter samt bowling. Högdalens skatepark ligger precis intill Högdalens C och är en av Europas största.

ÖVRIGT
SPORT OCH FRITID Högdalen erbjuder trevliga strövområden och motionsspår. Närmaste grönområde är den s.k. Högdalstoppen med en vidsträckt utsikt över Södra Stockholm. I anslutning härtill finns ett elbelyst motionsspår. 2 km från centrum vid Fagersjö ligger den vackra sjön Magelungen med utbyggda strandpromenader och cykelleder mot Farsta strand coh Farstanäset. Något längre bort i riktning mot Farsta finns det vidsträckta Ågesta friluftsområde med bla golfbanor, skid- och motionsspår som gränsar mot Magelungen och den fågelrika Ågestasjön och som nås via Ågestabron. I Högdalens centrum ligger simhall med gym och bowlinghall.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och lantmäteriets fastighetsutdrag. Då det är skillnad mellan säljarens information och lantmäteriets fastighetsutdrag gällande BOA (boarea) och BIA (biarea) uppmanas köparen att kontrollmäta dessa vid tveksamhet. Köparen uppmanas att noga undersöka fastigheten innan köp.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

ANSVARSFÖRDELNING VID FASTIGHETSKÖP
Utgångspunkt för ansvarsfördelning. Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p g a fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna. Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t o m kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet. Om säljarens förtigande innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det finns dock även andra situationer där säljaren är skyldig att upplysa om förhållanden som han har vetskap om och som köparen borde ha upptäckt men förbisett. Det är främst fråga om situationer där omständigheterna är sådana att säljaren måste förstå att köparen är i villfarelse avseende ett förhållande och där han vidare inser att förhållandet kan vara avgörande för köparens köpbeslut.

Säljaren får med andra ord inte medvetet utnyttja köparens okunskap om ett visst förhållande. Säljaren kan vidare sägas ha en upplysningsskyldighet i så motto att han kan bli skadeståndsskyldig om han faktiskt känt till eller borde ha känt till felet men inte upplyst köparen om detta. Detta följer av köparens rätt till skadestånd på grund av säljarens försummelse. Det är således i säljarens eget intresse att han upplyser köparen om de fel eller symptom som han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

SÄLJARENS UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande fastighetens skick. Detta gäller i huvudsak då säljaren gjort en klar och specificerad utfästelse beträffande fastighetens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas inte som utfästelser.

SÄLJANSVARSFÖRSÄKRING
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten samtidigt som köparens rätt till ersättning för sådana fel, säkerställs via försäkringen. Säljaransvarsförsäkringen erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare.

Bilder
Välkommen till Nåttarövägen 53
Välkommen till Nåttarövägen 53
Trädäckad uteplats
Trädäckad uteplats
Rymligt kök med gott om plats
Rymligt kök med gott om plats
Mysig charmfaktor i den öppna spisen
Mysig charmfaktor i den öppna spisen
Vackert klinkergolv i hall och gott om förvaring
Vackert klinkergolv i hall och gott om förvaring
Trapp etage mellan våningsplan kök
Trapp etage mellan våningsplan kök
Hemtrevligt uppdaterat kök
Hemtrevligt uppdaterat kök
Stilrent kakel och bänk
Stilrent kakel och bänk
Hemtrevligt kök
Hemtrevligt kök
Varmt välkommen till - BoLiving Fastighetsförmedling
Varmt välkommen till - BoLiving Fastighetsförmedling
Luftigt vardagsrum med charmigt snedtak
Luftigt vardagsrum med charmigt snedtak
Mysig charmfaktor i den öppna spisen
Mysig charmfaktor i den öppna spisen
Vardagsrum med extra takhöjd i snedtak
Vardagsrum med extra takhöjd i snedtak
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom med plats för annat möblemang
Master bedroom med plats för annat möblemang
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2 idag barnrum
Sovrum 2 idag barnrum
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3 med sovloft
Sovrum 3 med sovloft
Walk-in-closet / Sovrum 4
Walk-in-closet / Sovrum 4
Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Renoverat WC-rum
Renoverat WC-rum
Trädäckad uteplats
Trädäckad uteplats
Ljus luftig entré
Ljus luftig entré
Groventrén och förråd på baksidan
Groventrén och förråd på baksidan
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Högdalens Centrum
Högdalens Centrum
Busstorg i Högdalens Centrum
Busstorg i Högdalens Centrum
T-bana gröna linjen
T-bana gröna linjen
Skatebana intill Högdalens Centrum
Skatebana intill Högdalens Centrum
Planskiss
Entréplan / Källarplan 2D
Entréplan / Källarplan 2D
Mellanplan / Övre plan 2D
Mellanplan / Övre plan 2D
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Högdalen växte fram under 50-talet och präglas av hög tillgänglighet och småstadscharm. Stadsdelen gränsar till Bandhagen och Örby. En förtätning och förnyelse av området har startat i Högdalen för ett par år sedan som har medfört att områdets popularitet ökat rejält därav förbättrad närservice vilket gynnar alla personer som bor runtomkring. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. Högdalen är en stadsdel i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör i Söderort inom Stockholms kommun.

KOMMUNIKATION
Nära till T-banan och här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. Dessutom trafikerar flertalet busslinjer här till bl.a. Farsta, Älvsjö, Huddinge och Huddinge sjukhus, Liljeholmen, Norsborg och Skarpnäck. Bussresa till Älvsjö där anslutning till pendeltåg finns tar knappt 10 min. Bussresan till populära Farsta centrum med Gallerior tar ca 15 min. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se.

NÄRSERVICE
I Högdalens Centrum finns ett större utbud av olika butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt banker och caféer. I Högdalen centrum finns förutom bibliotek, en simhall där det i samma byggnad finns idrottshall, gym samt en bowlinghall. Större shoppingmöjligheter finns även i Globen City som erbjuder över 60 butiker och nås med tunnelbanan från Högdalen på ca 8 min. Med buss tar du dig lätt vidare till Farsta med gallerior. Mer information hittar du på www.hogdalencentrum.se. Med bil tar du dig lätt till Kungens Kurva och Heron City där du hittar det mesta, allt från shoppingcentrum, byggvaruhus och biografer. SKOLOR OCH FÖRSKOLOR I Högdalen finns ett flertal kommunala förskolor. Närmaste grundskolor är Bäckahagens skola (F-åk 9) och Bandhagens skola (F-åk 6). För mer information se: www.stockholm.se Bandängens parklek erbjuder aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Högdalshallen är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter samt bowling. Högdalens skatepark ligger precis intill Högdalens C och är en av Europas största.

ÖVRIGT
SPORT OCH FRITID Högdalen erbjuder trevliga strövområden och motionsspår. Närmaste grönområde är den s.k. Högdalstoppen med en vidsträckt utsikt över Södra Stockholm. I anslutning härtill finns ett elbelyst motionsspår. 2 km från centrum vid Fagersjö ligger den vackra sjön Magelungen med utbyggda strandpromenader och cykelleder mot Farsta strand coh Farstanäset. Något längre bort i riktning mot Farsta finns det vidsträckta Ågesta friluftsområde med bla golfbanor, skid- och motionsspår som gränsar mot Magelungen och den fågelrika Ågestasjön och som nås via Ågestabron. I Högdalens centrum ligger simhall med gym och bowlinghall.

Kontakt
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Linda Gustafsson
Extra kontakt
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.