Kvadrantvägen 25, 4 tr

Vegastaden

Kontakt:

Linda Gustafsson
linda@boliving.se | 072 853 42 62

Objekttyp:  Bostadsrätt

Månadsavgift: 2 503 kr

Antal rum: 2 + kök

Boarea: 42 kvm

Byggår: 2018

Tillträde: snabbt tillträde möjligt!

Driftkostnad: 2 400 kr/år

Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

Luftig HALL öppet mot vardagsrum ger bra sociala ytor att umgås på. Plats för avhängning av ytterkläder, garderob samt förråd med ytterligare plats för förvaring av kläder och skor. Hallens golv i mörk klinker smälter vackert ihop med de vita väggarna och ekparketten. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr.

Det stilrena, helkaklade BADRUMMET håller en hög standard i inredningsval och utformning. På golvet tålig klinker och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Utrustat med golvvärme, takdusch, duschvägg i glas, handdukstork, vägghängd toalett, handfat i kommod samt spegelskåp med förvaring och belysning. Här finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Den öppna planlösningen leder in till VARDAGSRUMMET som är ljust med stort fönsterparti. Här finns ingen insyn då du bor med skogen som närmaste granne. Plats finns för matbord, soffa samt övrigt möblemang. Vitmålade väggar och enhetlig ekparkett som fortsätter in i sovrum och kök.

Utgång från vardagsrum ut till rymlig BALKONG med ljuvlig utsikt mot den grönskande skogen. Läget är perfekt högst upp och gavelläge.

Stilrent och fullutrustat KÖK öppet mot vardagsrum. Köket har rostfri maskinell utrustning från Cylinda bestående av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll samt fläkt från Franke. Perfekt planerat med gott om förvaring och goda arbetsytor.

Rogivande SOVRUM med fin utsikt. Plats för större säng och på golvet vacker ekparkett. Garderober för god förvaring.

Bostadsinformation
 
LÄGENHET
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum:2 + kök
Boarea:42 kvm
Lägenhetsnummer:36-1403
Kommun:Haninge
Skattesats:32,847 %
Våning4 av 5 Hiss finnes
Ekonomi
Avgift: 2 503 kr/mån inklusive värme och vatten
Andel i föreningen: 1.1487%
Driftskostnad2 400 kr/år
Driftskostnad, varav El: 2 400 kr   Beräknat antal pers: 1
Kommentar: Det tillkommer en hemförsäkring som varierar beroende på försäkringsbolag.
Tillträdesnabbt tillträde möjligt!
 
BYGGNAD
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2018
UppvärmningFjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet.Haninge Täckeråker 1:8 i Haninge kommun
Föreningen
NamnBrf Vegatvåan
InformationBrf Vegatvåan är den andra bostadsetappen i Vega och består av 63 välplanerade lägenheter.

Bostadsrättsföreningen som registrerades hos Bolagsverket 2016-08-16, har till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Bostadsrättsföreningen har för avsikt att under åren 2017-2018 uppföra 63 st bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är på 38 - 93 kvm med 2-4 rum och kök. Bostadsarean kommer totalt att uppgå till 3918 m². Inflyttningsklart 2018.

De nya bostäderna som Stena Fastigheter producerar i Brf Vegatvåan är certifieras på silvernivå enligt ett miljöcertifieringssystem som heter Miljöbyggnad. Med Miljöbyggnad får man ett kvitto på att byggnaden uppfyller viktiga krav och kvalitéer vad gäller energi, inomhusmiljö och materialval. Det här ger dig ett riktigt genomtänkt och klimatsmart boende. I en nybyggd lägenhet får du alla fördelar som modern arkitektur och planering innebär, smarta planlösningar och de praktiska detaljerna är genomtänkta - eluttagen sitter där man faktiskt behöver dem. Väl tilltagna hissar där en barnvagn, rullstol eller stora, tunga möbler lätt kommer in är en självklarhet i nya hus. Och du får ljusa och gemensamma ytor samt fräscha maskiner och vitvaror.

I Brf Vegatvåan är lägenheterna ljusa, moderna och håller en god standard. Deras smarta planlösningar, praktiska detaljer och gedigna materialval gör att du får ett boende i toppklass. Som dessutom ramas in av gröna, vackra omgivningar alldeles utanför fönstret. Med en bra bas kommer du långt. Stena Fastigheters basstandard för bostäder vid nyproduktion är omfattande. Den innehåller bland annat krav på planlösning, konstruktion och materialval, liksom miljöaspekter och trygghetsfaktorer. Du får ett genomtänkt boende, med en bra helhetslösning och hög trivselfaktor. Arkitekten har valt en genomtänkt och god standard med klassiska val som kan leva länge. Därför behöver du inte göra några inredningsval här.

Det finns barnvagnsförråd. Bostadens förråd finns i lägenheten.

Bredband
Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni. Ett snabbt fibernät med stor valfrihet du kan få upp till 1 000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Du kan välja bland många olika tjänsteleverantörer och deras utbud vilket gör att priserna ofta blir lägre och mer fördelaktiga. På www.stenafastigheter.itux.se kan du jämföra de olika leverantörernas erbjudande.

TV
Det finns inte något traditionellt kabel-tv nät i fastigheten - för att kunna titta på TV måste du beställa en tjänst, inklusive digitalbox, från någon av leverantörerna i nätet. Det står dig fritt att beställa en tjänst från vilken som helst av de TV-leverantörer som finns i nätet men du har möjlighet att få en digitalbox samt ett basutbud utan kostnad från Com Hem för mer information ring 0775-17 17 20.

Parkering
Föreningen erbjuder 16 st parkeringsplatser, samt en handikapp med separat kö hyresavtal ingås med föreningen. Gatuparkering finns.

Överlåtelseavgift utgår för närvarande med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och köparen står för överlåtelseavgiften. Pantavgift utgår för närvarande med 1% av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Vega erbjuder både närheten till Stockholms innerstad och skärgårdskommunen Haninges rika natur med sina många sjöar, öar och naturreservat. Strax söder om Stockholm, i Haninge kommun, växer den nya stadsdelen Vega fram. Här planeras 3 500 bostäder i olika former, närservice och en ny pendeltågsstation. Allt vävs samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden. Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Övre Rudasjön är en del av Rudans friluftsområde, som har tre vandringsleder, fem motionsspår, elljusspår, mountainbikeslinga och skidspår med konstsnö. En halvtimmes cykelväg från Vega, eller en kvart med bil, ligger Tyresta nationalpark med en av Sveriges största urskogar söder om fjällen. I Vega bor du granne med flera sjöar och det är inte heller långt till skärgården.

KOMMUNIKATION
Det kommer att vara lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen beräknas stå klar i början på 2019. Ett busstorg kommer att finnas i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering byggs nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. Att ta sig till och från Vega kommer vara enkelt, oavsett om du vill åka kommunalt, köra bil eller cykla. Ny pendeltågsstation, busstorg, gång- och cykelvägar samt en ny trafikplats håller just nu på att byggas. Från Vega når du Stockholm central på bara 20 minuter och direktbussen till Gullmarsplan tar endas 15 minuter. Det finns även busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum. I den gröna stadsdelen Vega har gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik hög prioritet. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Vega kommer att få en egen avfart och påfart till motorvägen som kommer att göra bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

NÄRSERVICE
På gångavstånd från Vega finns Port 73 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

ÖVRIGT
I Vega planerar man öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Det kommer också att byggas ett helt ny F-9-skola, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Bilder
Varmt välkommen till Kvadrantvägen 25
Varmt välkommen till Kvadrantvägen 25
Ljust och fräscht kök
Ljust och fräscht kök
Trevligt kök med utgång till balkong
Trevligt kök med utgång till balkong
Gavellägenhet
Gavellägenhet
Balkong i högt och fritt läge
Balkong i högt och fritt läge
Ljust helkaklat badrum med tvättmaskin
Ljust helkaklat badrum med tvättmaskin
God förvaring i garderober och förråd
God förvaring i garderober och förråd
Ljus och välkomnande hall
Ljus och välkomnande hall
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Ljust och fräscht kök
Ljust och fräscht kök
Härligt ljusinsläpp insynsfritt
Härligt ljusinsläpp insynsfritt
Balkong i högt och fritt läge
Balkong i högt och fritt läge
Sovrum med bra förvaring
Sovrum med bra förvaring
Trevligt sovrum med bra förvaring
Trevligt sovrum med bra förvaring
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Vega erbjuder både närheten till Stockholms innerstad och skärgårdskommunen Haninges rika natur med sina många sjöar, öar och naturreservat. Strax söder om Stockholm, i Haninge kommun, växer den nya stadsdelen Vega fram. Här planeras 3 500 bostäder i olika former, närservice och en ny pendeltågsstation. Allt vävs samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden. Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Övre Rudasjön är en del av Rudans friluftsområde, som har tre vandringsleder, fem motionsspår, elljusspår, mountainbikeslinga och skidspår med konstsnö. En halvtimmes cykelväg från Vega, eller en kvart med bil, ligger Tyresta nationalpark med en av Sveriges största urskogar söder om fjällen. I Vega bor du granne med flera sjöar och det är inte heller långt till skärgården.

KOMMUNIKATION
Det kommer att vara lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen beräknas stå klar i början på 2019. Ett busstorg kommer att finnas i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering byggs nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. Att ta sig till och från Vega kommer vara enkelt, oavsett om du vill åka kommunalt, köra bil eller cykla. Ny pendeltågsstation, busstorg, gång- och cykelvägar samt en ny trafikplats håller just nu på att byggas. Från Vega når du Stockholm central på bara 20 minuter och direktbussen till Gullmarsplan tar endas 15 minuter. Det finns även busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum. I den gröna stadsdelen Vega har gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik hög prioritet. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Vega kommer att få en egen avfart och påfart till motorvägen som kommer att göra bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

NÄRSERVICE
På gångavstånd från Vega finns Port 73 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

ÖVRIGT
I Vega planerar man öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Det kommer också att byggas ett helt ny F-9-skola, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Kontakt
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.