Ängsvägen 22

Snättringe / Stuvsta

Visningar

MÅNDAG 18/02, kl 17:30 - 18:15

Kvällsvisning anmäl gärna ditt intresse

Byggnadstyp: 1 plan villa med souterrängvåning

Pris: 6 900 000 kr

Antal rum: 7 + kök

Boarea: 183 kvm

Biarea: 62 kvm

Byggår: 1943

Tillträde: Enligt överenskommelse

Driftkostnad: 26 651 kr/år

Visningstider:

MÅNDAG 18/02, kl 17:30 - 18:15

Kvällsvisning anmäl gärna ditt intresse
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Anneli Nilsson
Extra kontakt
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

När huset byggdes var det år 1943 och byggdes av en snickare som själv planerat efter sina egna önskemål. Huset är sedan dess tillbyggt 2007-2012 och resultatet blev verkligen bra! Huset har en medveten stil både exteriört som interiört och husets moderna stil bryts av fint med tidstypiska detaljer. Här finns massor av charm som vackert trägolv och två öppna spisar med kassett.
Interiört lägger du genast märke till de fina öppna spisarna och de många spröjsade fönstren som ger ett härligt ljus och fin utsikt mot den grönskande trädgården. Sällskapsytorna är generösa och likaså sovrummen. Här finns plats för den stora familjen med möjlighet till många sovrum. Badrum finns både på entréplan och övre plan. Det går också lätt att dela av för den som söker en separat företagsdel eller varför inte ett generationsboende. Huset är väl omhändertaget med fina renoverade ytskikt. Lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Huset har hela 6 rum och kök samt garage med golvvärme och parkeringsplatser utomhus för alla familjens bilar. Trädgården i gavelläge är helt underbar med flera uteplatser, äppelträd och uppvuxna perenner. Här finns gott om plats för studsmatta, fotbollsspel och koja en inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

Det är gångavstånd till skolor, förskolor, fotbollsplan, Stuvsta och Huddinge centrum. Läget är oslagbart, lugnt och naturnära samtidigt så nära flertalet centrum, Kungens Kurva och stan.


ENTRÉPLAN - VÄLKOMNANDE
Hall
Fina dubbeldörrar leder in i en inbjudande hall med mycket bra förvaring av kläder. En drömhall om man är många i familjen med så mycket plats. I hallen ligger praktiskt och snyggt klinkerplastgolv med skön golvvärme vattenburen.

Allrum
Vidare in i bostaden så kommer man in i ett allrum/tv-rum med en av husets två öppna spisar. Öppen vacker trappa i trä leder upp till övre plan.

Terrass
Från allrummet når man via fönsterdörrar husets underbara terrass vilket skapar ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljön. Terrassen bjuder in till mingel och middagar i det fria.

Sovrum 4
Mysigt rum som passar mycket bra som sovrum, gästrum eller kontor. Här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.

Förråd
Från sovrummet nås ett förråd för bra förvaring av saker.

Badrum
Stilrent renoverat badrum med grått klinkers och vit kakel utrustat med badkar, handdukstork, toalett, extra brett handfat i kommod och spegelskåp.

Tvättstuga
Rymligt våtutrymme med fönster i två väderstreck som ger trivsamt ljusinsläpp. Utrymmet är renoverat med klinkergolv, i svart och vitt, tvättho, arbetsbänk samt tvättmaskin Cylinda. Här får du gott om plats för torkning och förvaring av kläder.

Garage
Mycket bra och rejält garage nås även inifrån huset praktiskt och behändigt. Automatisk garagedörr, trefas el finns indraget och skön golvvärme. Förutom parkering av bil finns gott om plats för förvaring och snickarbänk.

Förråd
Ytterligare ett förråd/matkällare för bra förvaring.


ÖVRE PLAN - LJUST MED SOCIALA YTOR

Matsal
Fint matrum med utrymme för stora sällskap. Matrummet har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Här finns bostadens andra öppna spis. Fint tapetserade väggar och ekparkett som är enhetligt vidare in i bostadens rum. Städskåp finns mellan kök och matsal. I anslutning till matrummet finns även en inglasad loggia.

Loggia
Ett ljust rum med plats för sköna fåtöljer. Här kan du sitta och läsa en bok och njuta av den fina utsikten mot trätopparna.

Kök
Väldisponerat kök som är snyggt renoverat i en lantlig samtidigt en modern stil. Ljusa köksluckor, vitt kakel och diskbänk i rostfritt samt bänkskiva i mörk ek. Köksutrustningen består av påkostade vitvaror från Husqvarna såsom induktionshäll, spisfläkt Franke, två inbyggnadsugnar Husqvarna den ena är en kombinerad mikrovågs- och vanlig ugn samt en ångugn. Integrerade fullstora kyl samt frys och integrerad diskmaskin. Alla vitvaror är från 2014. Belyst vitrinskåp och stort skafferi. Härligt ljust kök med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ljust laminatgolv och målade väggar i vitt.

Duschrum
Modernt och renoverat badrum. Övrig badrumsutrustning består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och handdukstork. Stilrena färger med grå klinkers, vitt kakel och vit mosaik i duschen.

Sovrum 3
Stort och bra planerat sovrum med plats för säng och skrivbord. Vackert trägolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med härliga sociala öppna ytor. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp och mediabänk. Ljus tapet på väggarna.

Balkong
Från vardagsrummet nås en balkong med plats för grill och utomhusmöbler.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum med generösa ytor. Här finns plats för rejäl dubbelsäng och annat möblemang. Fönster längs hel vägg och ytterligare ett fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Walk in closet kombinerat garderob med plats för kläder.

Sovrum 2
Ännu ett sovrum med härligt ljusinsläpp med fönster från två väderstreck. Rejält rum med plats för säng och annat möblemang.

Bostadsinformation
EKONOMI
Driftskostnad26 651 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 21 675 kr   (14300 kWh)
VA: 3 000 kr
Renhållning: 1 751 kr
Sotning: 225 kr
Beräknat antal pers: 4
KommentarElförbrukning 14 300 kWh/år (1,25 kr/kWh = 17 875 kr + abonnemang och årsavgift 3 800). Det tillkommer en hemförsäkring som är individuell beroende på försäkringsbolag och lösöre.
Pantbrev:3794000 kr
 
BYGGNAD
Byggnadstyp1 plan villa med souterrängvåning
Antal rum:7 + kök
Boarea:183 kvm
Biarea:62 kvm
Upplåtelseform:Friköpt
Fastighetsbeteckning:Kassören 10
Kommun:Huddinge
Skattesats:32,918 %
Plan:Kv. Kassören Stadsplan, beslutad Datum: 1955-04-13 Kassören Tomtindelning, avregistrerad Datum: 1946-07-31
Byggnadsår1943 tillbyggt 2007-2012
UppvärmningVattenburet via bergvärmepump, direktverkande el samt insatskasset
Energideklaration
Utfärdad den 6 februari 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 45 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong / trä
Fasad: Puts och trä
Fönster: 2 glas kopplande 3-glas isoler
Bjälklag: Betong och trä
Tak: Sadeltak med lertegel och underlagstak av råspont
ÖvrigtFöljande renoveringar och underhåll har utförts:
2019 Tätning av spricka på fasad och i hall
2016 Indragning av fiber
2016 Renovering av gästrum med trägolv, platonmatta och ventilerade trösklar
2016 Nytt golv entrévåning
2016 Stambyte av två badrum
2016 Fönsterbyte laminerade på entréplan och ny vindslucka
2015 Nytt kök
2014 Färdigställt garage, översyn av el och elport
2013 Säljaren flyttar in
2013 Bergvärme Nibe (200 meter) installeras
2013 FTX ventilation med från- och tillufts återvinning
2012 Sotades eldstäder
2011 Träfasaden målades om
2010 Nytt tak, ny papp, läkt, tegelpannor, plåtar och nya hängrännor samt stuprör
2007-2012 Huset är tillbyggt med garagedelen och sovrumsdelen på övre- och entré
2007 Dränering baksida med isodrän
2002 Ny pelletspanna
1995 Ny el
1995 Nya rör VA/avlopp från huset till kommunalt avlopp

TOMT:
Underbar hörntomt om hela 1 409 m2. Uppvuxen trädgård med insynsskyddat läge, äppelträd och perenner. Stor gräsmatta framför och på sidan av huset samt berget mot grannens hus. Altan delvis under tak finns vid entrén och en insynsskyddad uteplats med grillplats på gräsmattan.
Grusad uppfart med plats för många bilar samt garage med trefasuttag.

TV OCH INTERNET:
Bredband Telia öppen fiber finns indraget. Säljaren betalar idag 479 kr/månad.

BESIKTNING:
Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad.

DOLDA FEL FÖRSÄKRAT:
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten. Samtidigt som köparens rätt till ersättning för sådana fel säkerställs via försäkringen som erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare. Fastighetsägaren har alltså beställt en Dolda fel försäkring som gäller 10 år framåt.

UPPLÅTELSEFORM:
Friköpt.

AVGIFTER:
En fastighetsavgift tas ut om ca 8 049 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid på tillträdesdagen. Lagfart kostnad 1,5% av köpeskillingen för privatperson samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrev kostnad 2% av pantbrevs beloppet för nya pantbrev samt en avgift om f.n. 375 kr.

SÄLJARENS EGNA ORD VARFÖR DE TRIVTS SÅ BRA:
Husets ljus och rymd.
Två eldstäder och flera mysiga platser att umgås på.
Ljuvlig trädgård med skog och fruktträd.
Nära och tryggt att gå till Snättringeskolan.
Lugnt villaområde med lagom gångavstånd till pendeltåget.
TomtArea : 1409, Friköpt
Typ : Plan och något kuperad tomt
Övrigt tomtKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fastighetsbet.Kassören 10
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Stuvsta / Snättringe är ett populärt område i centrala Huddinge kommun strax söder om Stockholms city. Här får du en svårslagen kombination av villaboende och närheten till innerstan. Här finner du natursköna områden med bad, skog och naturområden. Populära Långsjön ligger endast kort promenad med bad från sandstrand och brygga samt plogad skridskobana för skidåkning vintertid. Här finns en mysig restaurang med uteservering. Långsjön erbjuder även ett omtyckt promenadstråk som tar dig runt sjön på knappt en timme. Flera belysta motionsspår finns i närliggande Älvsjöskogen. Välbesökta Källbrinks idrottsplats finns på gångavstånd/cykelavstånd från Snättringe. Där kan man utöva sportaktiviteter såsom tennis, fotboll, orientering, friidrott och motionsspår. I närheten finns Gömmarskogens naturreservat. Här finns både motionsspår, ridvägar, promenadstråk för både promenader och jogging. På sommaren kan man ta sig ett dopp i sjön Gömmaren med både badplats från klippor och barnvänlig sandstrand. För den som löser fiskekort finns även goda fiskemöjligheter. Även sjöarna Gömmaren och Trehörningen erbjuder badplatser och skridskoåkning. Huddingehallen har motion av alla slag. Närhet till Kungens kurva (med bil ca 10min) som är en av Europas största handelsområden (IKEA, Heron City etc) med nordens största biografanläggning. Fitnesanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se hittar du mer information vad Huddinge har att erbjuda vad gäller skola, natur och diverse utbud.

KOMMUNIKATION
Promenadavstånd till Stuvsta C och pendeltåg som tar dig in till centralen på 12 min samt bra busskommunikationer. Bussar finns både till Huddinge, Skärholmen, Kungens kurva samt Fruängen där man ansluter till tunnelbanans röda linje. Med bil tar man sig från Snättringe enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 20 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 25 min.

NÄRSERVICE
I närområdet finns en matbutik med generösa öppettider och en kiosk vid Häradsvägen. I Stuvsta Centrum finns all daglig service såsom bank, apotek, vårdcentral och ett antal butiker som frisörsalong, konditori, klädbutik, grill, tapasrestaurang, indisk restaurang, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel och matbutik. Huddinge Centrum erbjuder ett stort utbud av småbutiker samt restaurang och caféeliv.

ÖVRIGT
Närhet till förskolor och skolor samt gymnasium i området finns Snättringeskolan och Utsäljeskolan. För mer information besök www.huddinge.se/forskola-och-skola Flera lekparker i området som välbesökta Långsjöparken som är en unik lekplats med Huddinges historia som tema.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och lantmäteriets fastighetsutdrag. Då det är skillnad mellan säljarens information och lantmäteriets fastighetsutdrag gällande BOA (boarea) och BIA (biarea) uppmanas köparen att kontrollmäta dessa vid tveksamhet. Köparen uppmanas att noga undersöka fastigheten innan köp.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

ANSVARSFÖRDELNING VID FASTIGHETSKÖP
Utgångspunkt för ansvarsfördelning. Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p g a fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna. Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t o m kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet. Om säljarens förtigande innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det finns dock även andra situationer där säljaren är skyldig att upplysa om förhållanden som han har vetskap om och som köparen borde ha upptäckt men förbisett. Det är främst fråga om situationer där omständigheterna är sådana att säljaren måste förstå att köparen är i villfarelse avseende ett förhållande och där han vidare inser att förhållandet kan vara avgörande för köparens köpbeslut.

Säljaren får med andra ord inte medvetet utnyttja köparens okunskap om ett visst förhållande. Säljaren kan vidare sägas ha en upplysningsskyldighet i så motto att han kan bli skadeståndsskyldig om han faktiskt känt till eller borde ha känt till felet men inte upplyst köparen om detta. Detta följer av köparens rätt till skadestånd på grund av säljarens försummelse. Det är således i säljarens eget intresse att han upplyser köparen om de fel eller symptom som han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

SÄLJARENS UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande fastighetens skick. Detta gäller i huvudsak då säljaren gjort en klar och specificerad utfästelse beträffande fastighetens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas inte som utfästelser.

SÄLJANSVARSFÖRSÄKRING
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten samtidigt som köparens rätt till ersättning för sådana fel, säkerställs via försäkringen. Säljaransvarsförsäkringen erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare.

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Bilder
Välkommen till Ängsvägen 22
Välkommen till Ängsvägen 22
Fantastiskt kök
Fantastiskt kök
Trevlig matsal med braskamin
Trevlig matsal med braskamin
Flera rum i fil
Flera rum i fil
Detaljbild från äppelträdgården
Detaljbild från äppelträdgården
Ljus och välkomnande hall
Ljus och välkomnande hall
Fantastiskt kök
Fantastiskt kök
Ljust och luftigt vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum
Mysig balkong
Mysig balkong
Trevlig matsal med braskamin
Trevlig matsal med braskamin
Trevlig matsal med braskamin
Trevlig matsal med braskamin
Mysigt med braskamin
Mysigt med braskamin
Härligt ljusinsläpp
Härligt ljusinsläpp
Fantastiskt fönsterparti i lobbyn
Fantastiskt fönsterparti i lobbyn
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom med bra förvaring
Master bedroom med bra förvaring
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 4
Sovrum 4
Helkaklat badrum 1
Helkaklat badrum 1
Helkaklat duschrum 2
Helkaklat duschrum 2
Allrum med braskamin
Allrum med braskamin
Charmig tvättstuga
Charmig tvättstuga
Allrum med braskamin
Allrum med braskamin
Rymligt garage
Rymligt garage
Härlig uteplats
Härlig uteplats
Uteplats för familjens alla grillkvällar
Uteplats för familjens alla grillkvällar
Trevlig uteplats med grill
Trevlig uteplats med grill
Friggebod med bra förvaring
Friggebod med bra förvaring
Välkommen till Ängsvägen 22
Välkommen till Ängsvägen 22
Ängsvägen 22 med fantastisk trädgård
Ängsvägen 22 med fantastisk trädgård
Plan tomt för lek och spring
Plan tomt för lek och spring
Mysig uteplats
Mysig uteplats
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planskiss
Planskiss - Entréplan
Planskiss - Entréplan
Planskiss - Övre plan
Planskiss - Övre plan
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Stuvsta / Snättringe är ett populärt område i centrala Huddinge kommun strax söder om Stockholms city. Här får du en svårslagen kombination av villaboende och närheten till innerstan. Här finner du natursköna områden med bad, skog och naturområden. Populära Långsjön ligger endast kort promenad med bad från sandstrand och brygga samt plogad skridskobana för skidåkning vintertid. Här finns en mysig restaurang med uteservering. Långsjön erbjuder även ett omtyckt promenadstråk som tar dig runt sjön på knappt en timme. Flera belysta motionsspår finns i närliggande Älvsjöskogen. Välbesökta Källbrinks idrottsplats finns på gångavstånd/cykelavstånd från Snättringe. Där kan man utöva sportaktiviteter såsom tennis, fotboll, orientering, friidrott och motionsspår. I närheten finns Gömmarskogens naturreservat. Här finns både motionsspår, ridvägar, promenadstråk för både promenader och jogging. På sommaren kan man ta sig ett dopp i sjön Gömmaren med både badplats från klippor och barnvänlig sandstrand. För den som löser fiskekort finns även goda fiskemöjligheter. Även sjöarna Gömmaren och Trehörningen erbjuder badplatser och skridskoåkning. Huddingehallen har motion av alla slag. Närhet till Kungens kurva (med bil ca 10min) som är en av Europas största handelsområden (IKEA, Heron City etc) med nordens största biografanläggning. Fitnesanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se hittar du mer information vad Huddinge har att erbjuda vad gäller skola, natur och diverse utbud.

KOMMUNIKATION
Promenadavstånd till Stuvsta C och pendeltåg som tar dig in till centralen på 12 min samt bra busskommunikationer. Bussar finns både till Huddinge, Skärholmen, Kungens kurva samt Fruängen där man ansluter till tunnelbanans röda linje. Med bil tar man sig från Snättringe enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 20 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 25 min.

NÄRSERVICE
I närområdet finns en matbutik med generösa öppettider och en kiosk vid Häradsvägen. I Stuvsta Centrum finns all daglig service såsom bank, apotek, vårdcentral och ett antal butiker som frisörsalong, konditori, klädbutik, grill, tapasrestaurang, indisk restaurang, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel och matbutik. Huddinge Centrum erbjuder ett stort utbud av småbutiker samt restaurang och caféeliv.

ÖVRIGT
Närhet till förskolor och skolor samt gymnasium i området finns Snättringeskolan och Utsäljeskolan. För mer information besök www.huddinge.se/forskola-och-skola Flera lekparker i området som välbesökta Långsjöparken som är en unik lekplats med Huddinges historia som tema.

Kontakt
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Anneli Nilsson
Extra kontakt
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.