Bodavägen 28

Stora Vika, Nynäshamn

Visningar

SÖNDAG 02/06, kl 13:45 - 14:45

Objekttyp:  Gård

Utgångspris: 6 500 000 kr

Antal rum: 5 + kök

Boarea: 139 kvm

Byggår: 2007

Tillträde: Enligt överenskommelse

Driftkostnad: 32 000 kr/år

Visningstider:

SÖNDAG 02/06, kl 13:45 - 14:45

Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

Komfortabel villa med vattenburen golvvärme i hela huset stora fönsterpartier och högt i tak (5m) ger ett spatiöst intryck i den ljusa öppna planlösningen. Hög mysfaktor från braskamin och exklusiv ekparkett samt en enorm trädäckad altan med utsikt ut över fastigheten och vidare mot stall och hagar.

Säljarens egen beskrivning av att bo på fastigheten; - Nära till hav och kalkbrott där man kan bada. Vandringsled till bäverdammar och ridvägar rakt ut i skogen. Otroligt luftig villa och fantastisk altan delvis under tak med utsikt över nejden, stall och hagar.

Villan disponeras enligt följande;

HALL
Välkomnande ljus och luftig hall med mörkgrått klinkergolv och komfortabel golvvärme. Vitmålade väggar och en rymlig skjutdörrsgarderob med bra förvaring.

KÖK
Rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent luftigt Balingslövskök där den mest kräsne kocken skulle trivas. En läcker köksö med svart granit bänkskiva sätter också prägel på köket med plats för barstolar runt. Gott om plats för förvaring. Vackra arbetsbänkar i granit och stänkskydd i svart granit passar fint ihop. Rostfria vitvaror med gasolspis, köksfläkt i rostfritt och glas, kyl och frys med inbyggd kran till både is samt vatten, diskmaskin samt lyxig och praktisk belysning under skåpen. Vid köksön finns ett mycket trevligt burspråk med stora fönster. Här finns matplats för stora middagssällskap och här kommer släkt och vänner trivas över härliga middagar framöver.

VARDAGSRUM
Läckert rymligt vardagsrum med plats för möbelgrupper och fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier med fönster från golv till tak. Hög mysfaktor i komfortabel braskamin och utgång till den stora altanen med sol från morgon till sena kväll.

SOVRUM 1 - MASTER BEDROOM
Ett fantastiskt sovrum med stort fönsterparti och högt i tak som bidrar med härligt ljusinsläpp. Praktisk och rymlig skjutdörrsgarderobsvägg med 5 skjutbara dörrar längs långsidan som innehåller både hyllor och klädstänger.

SOVRUM 2
Ett luftigt lättmöblerat sovrum och här finns gott om plats för säng och annat möblemang.

SOVRUM 3
Med fönster från två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Här finns också plats för dubbelsäng och annat möblemang.

BADRUM
Ett stort stilrent helkaklat badrum med fint fönsterparti och högt i tak ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns både badkar och duschhörna med svängda glasdörrar. Badrumsinredning i vitt med kommod och spegel över. Praktisk vägghängd wc. Svart klinkergolv i snygg kontrast till helkaklade väggar med stora vita kakelplattor.

TVÄTTSTUGA
Snygg praktisk tvättstuga med praktisk groventré. Svart klinkergolv och ljusa målade väggar. Gott om arbetsytor och arbetsbänkar i ek. Tvättho, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, elpanna (Nibe Fighter 310), centraldammsugare samt 3 praktiska garderober.


GÄSTHUS / UTHYDNINGSDEL
Huset är ca 20kvm och har åretrunt standard samt vinterbonat. Här finns ett bra kök och allrum / sovrum med matplats. Badrum med wc och dusch och handfat med skåp över. I anslutning till entrén en trevlig trädäckad altan med tak över. Uthyrning ger också en inkomst för den som vill.

FÖRRÅD
En liten redskapsdel, en hobbydel med snickarbänk, förrådsdel samt en större förrådsdel för exempelvis större redskap eller trädgårdsmaskiner.

STALL - RIDBANA - HAGAR
Stallet med sina 3 hästboxar är också byggt 2007. Det finns 2 boxar på ca 9 kvm vardera med i spolkopp i varje och 1 fölbox på ca 15 kvm med 2 spolkoppar. Fölboxen går med lätthet att göra om till 2 boxar (offert finns). I stallet finns även en spolspilta med varmvatten och en fin isolerad och välutrustad sadelkammare med nytt låssystem, nytt modernt kök, nya förvaringsskåp, ny varmvattenberedare och ny tvättmaskin på 8 kg. För bra luft i stallet finns en nyinstallerad mekanisk frånluftsventilation.

Utvändigt så finns en belyst ridbana på ca 40 x 20 meter med 4 strålkastare och några hopphinder. Det finns 5 hagar totalt varav 2 beteshagar, 2 vinterhagar och en mindre beteshage som kan användas som sjukhage. En av hagarna är utrustad med automatisk foderöppnare som går på timer, för utfodring när ingen är hemma.

Det finns också fina ridvägar i området. Både grusvägar och stigar i skogen samt ett vackert kalkbrott som man kan rida runt. Det är även skrittavstånd till ridhus. Det finns även intäkter på gården i form av uthyrning av boxar.

Bostadsinformation
 
BYGGNAD
ByggnadstypEnplansvilla
Byggnadsår2007
UppvärmningFrånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och braskamin
Energideklaration
Utfärdad den 21 juni 2012
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas isolerfönster
Tak: Sadeltak betongpannor och underlagstak råspont pap
ÖvrigtNuvarande ägare förvärvade fastigheten 2015 och har renoverat fastigheten med nytt gästhus 2017 samt helt ny avloppsanläggning 2016.

INTERNET OCH TV: Idag använder nuvarande ägare mobilt bredband, men det är även möjligt att teckna internetabonnemang via telefonledningen t ex ADSL.

ENSKILT VATTEN OCH AVLOPP: Idag finns det på fastigheten en borrad brunn (se vattenanalys under dokument pdf fil) och en Septitank. Det är en 3 kubikstank som töms automatiskt 2 ggr per år, behöver man tömma oftare så får man ringa SRV. Avloppet är dimensionerat för 1 1/2 hushåll, dvs huvudbyggnad+gästhus. Märket är Baga och de som har anlagt den är Trago ab. Gråvattnet går ut i trekammarbrunnen och sen vidare till infiltration. För mer information besök: https://baga.se/avlopp/baga-effektiv/

Värt att nämna, fastigheten ligger strax utanför detaljplan och fastigheten norr om denna fastighet ca 500m Lyngsta 2:2 om 100ha och har fått positivt planbesked och planeras för framtida kommunalt V/A.

RADONMÄTNING: Är utförd 30 Bq/kubik meter.

ÖVRIGT: Fastigheten är klassad med typkod 220 Lantbruksfastighet men är idag passiv.

STALL - HAGAR - GÄSTHUS - ÖVRIGA BYGGNADER

STALL:
Om 80kvm med 3-4 boxar, spolspilta och fin isolerad sadelkammare. Ridbana med belysning och 5 fina hagar. Stallet med sina 3 hästboxar är också byggt 2007. Det finns 2 boxar på ca 9 kvm vardera med i spolkopp i varje och 1 fölbox på ca 15 kvm med 2 spolkoppar. Fölboxen går med lätthet att göra om till 2 boxar (offert finns). I stallet finns även en spolspilta med varmvatten och en fin isolerad och välutrustad sadelkammare med nytt låssystem, nytt modernt kök, nya förvaringsskåp, ny varmvattenberedare och ny tvättmaskin på 8 kg. För bra luft i stallet finns en nyinstallerad mekanisk frånluftsventilation. Det saknas gödselplatta och det är något som måste ordnas, dock ingen stor kostnad i sammanhanget då säljaren har en tidigare offert om ca 20 000 ink. arbete. Säljaren förvarat hö inne i en box. Det har gått bra stallet är väl ventilerat. Men oftast har säljaren använt hösilage som man kan förvara utomhus.
Värt att notera, det finns el framdraget på vägen in till stallet för vägbelysning.

RIDBANA OCH HAGAR:
Utvändigt så finns en belyst ridbana på ca 40 x 20 meter med 4 strålkastare och några hopphinder. Det finns 5 hagar totalt varav 2 beteshagar, 2 vinterhagar och en mindre beteshage som kan användas som sjukhage. En av hagarna är utrustad med automatisk foderöppnare som går på timer, för utfodring när ingen är hemma.
Det finns också fina ridvägar i området. Både grusvägar och stigar i skogen samt ett vackert kalkbrott som man kan rida runt. Det finns även intäkter på gården i form av uthyrning av boxar. Med bil 5min ligger ridstall Uddansgård där man även kan köpa ridhuskort http://www.uddensgard.se/www.uddensgard.se/Om_oss.html
Dressyrstall för mer info Don Primero www.donprimero.se


GÄSTHUS: Om ca 20 kvm fullt vinterbonat med kök och badrum samt allrum.

BESIKTAD: Huvudbyggnaden är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Nuvarande ägare har låtit teckna en Dolda fel försäkring som ingår i köpet.

FASTIGHETSAVGIFT: En fastighetsavgift tas ut om 8 049 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen.

LAGFART OCH PANTBREV: Lagfart kostnad 1,5% av köpeskillingen för privatperson samt en administrativ avgift om f.n. 825 kr. Pantbrev kostnad 2% av pantbrevsbeloppet för nya pantbrev samt en administrativavgift om f.n. 375 kr.
Fastighetsbet.Lyngsta 2:4
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Stora Vika är en tätort i Nynäshamns kommun på Södertörn och var tidigare ett utpräglat brukssamhälle. Stora Vika ligger ca 40 minuter både från Stockholm och Södertälje och ca 1 mil nordväst om Nynäshamn. Stora Vika erbjuder fina natur - och strövområden. Här finns stora möjligheter till både bad och Stora Vika båtklubb. Golfbana i Körunda, simhall i Ösmo. Det finns många stall, ridhus och ridskolor i omgivningarna. Området är naturskönt och erbjuder goda rekreationsmöjligheter inom Häringe-Hammersta naturreservat som omger Landsfjärden. Naturreservatet är skapat för att bevara innerskärgårdslandskapets stora variation med odlingsmark, hagmark, jätteekar, ädellövskog, barrskogsområden och havsvikar samt slottsmiljöer.

KOMMUNIKATION
Många i Stora Vika pendlar till Stockholm samt närliggande kommuner och till Nynäshamn. Kommunikationerna är goda med närheten till Nynäsvägen med påfart ca 3 km bort. Avståndet till Stockholm Globen är ca 53 km med beräknad körtid på ca 40 minuter. Vid Ösmo station och Ösmo trafikplats finns infartsparkeringar för den som vill ta bilen till bussen eller tåget. Med båt, ca 10 minuter till populär restaurang vid Skanssundet på Mörkö. Ca 20 minuter med egen båt till den pittoreska sommarstaden Trosa. Bussar går med promenadavstånd inom 10 minuters till Stora vika och vidare till pendeltågstationer som ligger i Segersäng, ca 5 km samt i Ösmo och Nynäshamn. För dig som jobbar i Stockholmsområdet går buss 861 mot Gullmarsplan från Ösmo trafikplats med anslutning till fler tunnelbanelinjer för olika destinationer. Denna buss går direkt till Gullmarsplan varje kvart mellan 06.00 och 09.00 på vardagarna.

NÄRSERVICE
I Stora Vika finns en mindre affär, frisersalong och ett allaktivitetshus samt idrottsförening och bollplan. I Ösmo affärer, bank, kiosk, restaurang, frisör och bensinstation samt simhall. I Nynäshamns centrum finns ytterligare butiker, restauranger och service.

ÖVRIGT
För merinformation, se kommunens hemsida: http://nynashamn.se/Forskola-och-skola.html Kommunala förskolor samt grundskolor. I Nynäshamn finns gymnasieskola samt Nynäshamns Kompetens Centrum som är den kommunala vuxenutbildningen. Högstadieskola i Sorunda och Ösmo.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och lantmäteriets fastighetsutdrag. Då det är skillnad mellan säljarens information och lantmäteriets fastighetsutdrag gällande BOA (boarea) och BIA (biarea) uppmanas köparen att kontrollmäta dessa vid tveksamhet. Köparen uppmanas att noga undersöka fastigheten innan köp.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

ANSVARSFÖRDELNING VID FASTIGHETSKÖP
Utgångspunkt för ansvarsfördelning. Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p g a fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna. Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t o m kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet. Om säljarens förtigande innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det finns dock även andra situationer där säljaren är skyldig att upplysa om förhållanden som han har vetskap om och som köparen borde ha upptäckt men förbisett. Det är främst fråga om situationer där omständigheterna är sådana att säljaren måste förstå att köparen är i villfarelse avseende ett förhållande och där han vidare inser att förhållandet kan vara avgörande för köparens köpbeslut.

Säljaren får med andra ord inte medvetet utnyttja köparens okunskap om ett visst förhållande. Säljaren kan vidare sägas ha en upplysningsskyldighet i så motto att han kan bli skadeståndsskyldig om han faktiskt känt till eller borde ha känt till felet men inte upplyst köparen om detta. Detta följer av köparens rätt till skadestånd på grund av säljarens försummelse. Det är således i säljarens eget intresse att han upplyser köparen om de fel eller symptom som han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

SÄLJARENS UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande fastighetens skick. Detta gäller i huvudsak då säljaren gjort en klar och specificerad utfästelse beträffande fastighetens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas inte som utfästelser.

SÄLJANSVARSFÖRSÄKRING
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten samtidigt som köparens rätt till ersättning för sådana fel, säkerställs via försäkringen. Säljaransvarsförsäkringen erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare.

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Bilder
Högt i tak och flödande ljusinsläpp
Högt i tak och flödande ljusinsläpp
Stall och hagar
Stall och hagar
Stall och hagar
Stall och hagar
Storstadsnära hästgård
Storstadsnära hästgård
Hög mysfaktor från braskamni
Hög mysfaktor från braskamni
Stall med hästboxar, sadelkammare & kök
Stall med hästboxar, sadelkammare & kök
Utsikt från altan
Utsikt från altan
Välkommen in i den luftiga hallen
Välkommen in i den luftiga hallen
Spatiösa ytor här finns det gott om plats!
Spatiösa ytor här finns det gott om plats!
Här flödar ljuset med härliga ljusinsläpp
Här flödar ljuset med härliga ljusinsläpp
Stilrent kök
Stilrent kök
Köksö med granitskiva
Köksö med granitskiva
Kök och köksö
Kök och köksö
Kök med gott om plats
Kök med gott om plats
Köksö
Köksö
Här flödar ljuset med fantastiskt ljusinsläpp
Här flödar ljuset med fantastiskt ljusinsläpp
Stilrent badrum med både dusch och badkar
Stilrent badrum med både dusch och badkar
Master bedroom med garderobsvägg
Master bedroom med garderobsvägg
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Tvättstuga med groventré och gott om förvaring och arbetsytor
Tvättstuga med groventré och gott om förvaring och arbetsytor
Fräcka fönsterpartier ger enormt med ljusflöde
Fräcka fönsterpartier ger enormt med ljusflöde
Altan med utsikt över stall och hagar
Altan med utsikt över stall och hagar
Altan och fönsterparti
Altan och fönsterparti
Stall och huvudbyggnad
Stall och huvudbyggnad
Välkommen till -  BoLiving Fastighetsförmedling
Välkommen till - BoLiving Fastighetsförmedling
Fasad och altan
Fasad och altan
Altan med plats för flera sittgrupper
Altan med plats för flera sittgrupper
Varmt välkommen till Bodavägen 28
Varmt välkommen till Bodavägen 28
Vinterbonat gästhus går att hyra ut  20kvm
Vinterbonat gästhus går att hyra ut 20kvm
Stall med flertalet hästboxar
Stall med flertalet hästboxar
Hästgård där allt är fräscht och i ordning
Hästgård där allt är fräscht och i ordning
Flertalet hästboxar
Flertalet hästboxar
Sadelkammare med praktiskt kök och tvättmaskin
Sadelkammare med praktiskt kök och tvättmaskin
Sadelkammaren
Sadelkammaren
Volten är också belyst kvällar
Volten är också belyst kvällar
Goa hästar
Goa hästar
Naturen som granne
Naturen som granne
Stall och hagar
Stall och hagar
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Drönarbild
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planskiss
Planskiss 2D
Planskiss 2D
Stall 2D
Stall 2D
Gäststuga 2D
Gäststuga 2D
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Stora Vika är en tätort i Nynäshamns kommun på Södertörn och var tidigare ett utpräglat brukssamhälle. Stora Vika ligger ca 40 minuter både från Stockholm och Södertälje och ca 1 mil nordväst om Nynäshamn. Stora Vika erbjuder fina natur - och strövområden. Här finns stora möjligheter till både bad och Stora Vika båtklubb. Golfbana i Körunda, simhall i Ösmo. Det finns många stall, ridhus och ridskolor i omgivningarna. Området är naturskönt och erbjuder goda rekreationsmöjligheter inom Häringe-Hammersta naturreservat som omger Landsfjärden. Naturreservatet är skapat för att bevara innerskärgårdslandskapets stora variation med odlingsmark, hagmark, jätteekar, ädellövskog, barrskogsområden och havsvikar samt slottsmiljöer.

KOMMUNIKATION
Många i Stora Vika pendlar till Stockholm samt närliggande kommuner och till Nynäshamn. Kommunikationerna är goda med närheten till Nynäsvägen med påfart ca 3 km bort. Avståndet till Stockholm Globen är ca 53 km med beräknad körtid på ca 40 minuter. Vid Ösmo station och Ösmo trafikplats finns infartsparkeringar för den som vill ta bilen till bussen eller tåget. Med båt, ca 10 minuter till populär restaurang vid Skanssundet på Mörkö. Ca 20 minuter med egen båt till den pittoreska sommarstaden Trosa. Bussar går med promenadavstånd inom 10 minuters till Stora vika och vidare till pendeltågstationer som ligger i Segersäng, ca 5 km samt i Ösmo och Nynäshamn. För dig som jobbar i Stockholmsområdet går buss 861 mot Gullmarsplan från Ösmo trafikplats med anslutning till fler tunnelbanelinjer för olika destinationer. Denna buss går direkt till Gullmarsplan varje kvart mellan 06.00 och 09.00 på vardagarna.

NÄRSERVICE
I Stora Vika finns en mindre affär, frisersalong och ett allaktivitetshus samt idrottsförening och bollplan. I Ösmo affärer, bank, kiosk, restaurang, frisör och bensinstation samt simhall. I Nynäshamns centrum finns ytterligare butiker, restauranger och service.

ÖVRIGT
För merinformation, se kommunens hemsida: http://nynashamn.se/Forskola-och-skola.html Kommunala förskolor samt grundskolor. I Nynäshamn finns gymnasieskola samt Nynäshamns Kompetens Centrum som är den kommunala vuxenutbildningen. Högstadieskola i Sorunda och Ösmo.

Kontakt
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.