Kvadrantvägen 25, 1 tr

Vegastaden

Kontakt:

Linda Gustafsson
linda@boliving.se | 072 853 42 62

Objekttyp:  Bostadsrätt

Fast pris: 2 165 000 kr

Månadsavgift: 2 503 kr

Antal rum: 2 + kök

Boarea: 42 kvm

Byggår: 2018

Driftkostnad: 2 400 kr/år

Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Bostadsfakta
Bostadsinformation
 
LÄGENHET
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum:2 + kök
Boarea:42 kvm
Lägenhetsnummer:
Kommun:Haninge
Skattesats:32,858 %
Våning1 Hiss finnes
Ekonomi
Begärt pris: 2 165 000 kr Fast pris
Avgift: 2 503 kr/mån inklusive värme och vatten
Driftskostnad2 400 kr/år
Driftskostnad, varav El: 2 400 kr   Beräknat antal pers: 1
 
BYGGNAD
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2018
UppvärmningFjärrvärme
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Fastighetsbet.Haninge Täckeråker 1:8 i Haninge kommun
Föreningen
NamnBrf Vegatvåan
InformationBrf Vegatvåan är den andra bostadsetappen i Vega och består av 63 välplanerade lägenheter.

Bostadsrättsföreningen som registrerades hos Bolagsverket 2016-08-16, har till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Bostadsrättsföreningen har för avsikt att under åren 2017-2018 uppföra 63 st bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är på 38 - 93 kvm med 2-4 rum och kök. Bostadsarean kommer totalt att uppgå till 3918 m². Inflyttningsklart 2018.

De nya bostäderna som Stena Fastigheter producerar i Brf Vegatvåan är certifieras på silvernivå enligt ett miljöcertifieringssystem som heter Miljöbyggnad. Med Miljöbyggnad får man ett kvitto på att byggnaden uppfyller viktiga krav och kvalitéer vad gäller energi, inomhusmiljö och materialval. Det här ger dig ett riktigt genomtänkt och klimatsmart boende. I en nybyggd lägenhet får du alla fördelar som modern arkitektur och planering innebär, smarta planlösningar och de praktiska detaljerna är genomtänkta - eluttagen sitter där man faktiskt behöver dem. Väl tilltagna hissar där en barnvagn, rullstol eller stora, tunga möbler lätt kommer in är en självklarhet i nya hus. Och du får ljusa och gemensamma ytor samt fräscha maskiner och vitvaror.

I Brf Vegatvåan är lägenheterna ljusa, moderna och håller en god standard. Deras smarta planlösningar, praktiska detaljer och gedigna materialval gör att du får ett boende i toppklass. Som dessutom ramas in av gröna, vackra omgivningar alldeles utanför fönstret. Med en bra bas kommer du långt. Stena Fastigheters basstandard för bostäder vid nyproduktion är omfattande. Den innehåller bland annat krav på planlösning, konstruktion och materialval, liksom miljöaspekter och trygghetsfaktorer. Du får ett genomtänkt boende, med en bra helhetslösning och hög trivselfaktor. Arkitekten har valt en genomtänkt och god standard med klassiska val som kan leva länge. Därför behöver du inte göra några inredningsval här.

Det finns barnvagnsförråd. Bostadens förråd finns i lägenheten.

Bredband
Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni. Ett snabbt fibernät med stor valfrihet du kan få upp till 1 000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Du kan välja bland många olika tjänsteleverantörer och deras utbud vilket gör att priserna ofta blir lägre och mer fördelaktiga. På www.stenafastigheter.itux.se kan du jämföra de olika leverantörernas erbjudande.

TV
Det finns inte något traditionellt kabel-tv nät i fastigheten - för att kunna titta på TV måste du beställa en tjänst, inklusive digitalbox, från någon av leverantörerna i nätet. Det står dig fritt att beställa en tjänst från vilken som helst av de TV-leverantörer som finns i nätet men du har möjlighet att få en digitalbox samt ett basutbud utan kostnad från Com Hem för mer information ring 0775-17 17 20.

Parkering
Föreningen erbjuder 16 st parkeringsplatser, samt en handikapp med separat kö hyresavtal ingås med föreningen. Gatuparkering finns.

Överlåtelseavgift utgår för närvarande med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och köparen står för överlåtelseavgiften. Pantavgift utgår för närvarande med 1% av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Bilder
Varmt välkommen till Kvadrantvägen
Varmt välkommen till Kvadrantvägen
Karta
Kontakt
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.