Kinnekullevägen 42, 1 tr

Traneberg Bromma

Visningar

SÖNDAG 25/08, kl 13:00 - 13:30

Kontakta gärna mäklaren för visning!

MÅNDAG 26/08, kl 17:00 - 17:30

Kontakta gärna mäklaren för visning!

Objekttyp:  Bostadsrätt

Utgångspris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 2 979 kr

Antal rum: 1 + kök

Boarea: 35 kvm

Byggår: 1936

Tillträde: Enligt överenskommelse

Driftkostnad: 4 800 kr/år

Visningstider:

SÖNDAG 25/08, kl 13:00 - 13:30

Kontakta gärna mäklaren för visning!

MÅNDAG 26/08, kl 17:00 - 17:30

Kontakta gärna mäklaren för visning!
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

HALL
En välkomnande hall som öppnar upp mot alla rum. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM
Ett ljust rum med stort fönster vilket ger ett bra ljusinsläpp. Här finns ett praktiskt sovloft med bra förvaring under loftet för kläder. Rummet har plats för större soffa och övrigt möblemang. Garderober för god förvaring av kläder och saker. Det fina golvet är original fiskbensparkett och tapetserad fondvägg.

KÖK
Rymligt kök med vita köksluckor och mörka kakelplattor ovanför svart arbetsbänk ger ett modernt och stilrent intryck. Köket är utrustat med följande vitvaror; spishäll med ugn, rostfri spisfläkt samt rostfri diskmaskin. Röd kyl/frys från SMEG och rund diskho. Plats för matbord för flera middagsgäster med utsikt mot föreningens grönskande gård. Trägolv och målade väggar samt liggande vit panel. Köket stambyttes 2001.

BADRUM
Fräscht badrum med kaklade väggar i vitt och klinkers i grått med skön golvvärme. Renoverades 2015-16 och stammarna byttes 2001. Här finns takdusch, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och wc.

FÖRRÅD
Bostadens förråd finns på vinden.

Sammantaget är det här en perfekt planerad bostad med fina ytskikt. Suveränt läge med närhet till kommunikationer, service och naturområden.

Bostadsinformation
 
LÄGENHET
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum:1 + kök
Boarea:35 kvm
Lägenhetsnummer:05901019
Kommun:Stockholm
Skattesats:30,59 %
Våning1 av 3
Ekonomi
Begärt pris: 2 195 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 979 kr/mån Värme & Vatten ingår i månadsavgiften
Andel i föreningen: 0%
Andel av årsavgift: 0 %
Driftskostnad4 800 kr/år
Driftskostnad, varav El: 4 800 kr   Beräknat antal pers: 1
Kommentar: Det tillkommer en hemförsäkring som varierar beroende på försäkringsbolag. Säljaren betalar ca 230 kr per månad.
TillträdeEnligt överenskommelse
 
BYGGNAD
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår1936
UppvärmningFjärrvärme
Energideklaration Utfärdad den 9 december 2010 Energiprestanda: 231 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt Fönster: 2-glas
Föreningen
NamnBrf Billingen 2
InformationFöreningen Brf Billingen 2 består utav 24 bostadsrätter och två lokaler. På baksidan av huset finns en härlig uteplats som enkelt nås från dörren intill bostaden.
Föreningen förvärvade fastigheten 2001.
Marken upplåts med tomträtt.
Förvaltare är FRUBO AB.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i bra skick med 2 maskiner, en tumlare och torkskåp. Det finns även ett stort torkrum dock utan fläkt.
Samt ett cykelförråd.
Bostadens förråd finns på vinden.
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Välkommen till populära Traneberg som ligger i ett eftertraktat läge med närhet till både service och kommunikationer. I Traneberg bor du i lugna trivsamma kvarter med sköna promenadstråk. Mälarens glittrande vatten med både bad, bryggor - och båtliv. Närhet till all slags service vid mysiga Alviks Torg. Där finns det gott om butiker och populära restauranger och serveringar. Fritidsaktiviteter finns det gott om, med flera gym att välja på och tennisklubben SALK. I närområdet ligger Bromma Golf med en 9-hålsbana och Range för den golfintresserade. I närliggande populära Bromma Blocks finns ett stort utbud av butiker och café - och restaurangliv att välja på. Kommunikationerna är goda med närhet till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana.

KOMMUNIKATION
Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, tvärbanan och med T-banans gröna linjen nås Stockholms city på 10 minuter. Du kan också åka med och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderut till Stora Essingen och vidare över Liljeholmen, Gullmarsplan slutligen vidare till Hammarby Sjöstad och Sickla Udde. Med buss från Alviks Torg når du Bromma flygplats inom 15 minuter. Besök www.sl.se för turlistor och trafikinformation. Essingeleden och E4 nås med bil inom 5 minuter.

NÄRSERVICE
Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Svartviksslingan 98. Lockas man av restaurangbesök finns Sjöpaviljongen och Bistro Garros i närheten. Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av butiker, hälsa och inredning. Här finns all service som frisör, apotek, post , bank samt restauranger.

ÖVRIGT
Fina promenadstråk, motionsspår och badplatser finns utmed Mälaren.

Övrigt

SÄLJARENS EGNA ORD VARFÖR HON TRIVTS SÅ BRA:

- Bostaden har ALLT i kompakt format - compact living. Plats finns för middag med vänner i köket och för filmkvällar i soffan.

- Perfekta första boendet - känt mig trygg i området

- Trevlig förening med rådjur i trädgården

- Området är charmigt - grönt, närhet till både skog, naturreservat och vatten. Endast ett stenkast från citys puls.

- Lugnt område och bra att det är nära till Bromma blocks.


INFORMATION
Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen gällande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi-area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Det innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i Köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i
bostadsrätt används ofta motsvarande regler i Jordabalken.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationen för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade "livslängd".

Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning eller vid nyproduktion den ekonomiska planen.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Bilder
Rymligt vardagsrum
Rymligt vardagsrum
Välkommen till Kinnekullevägen 42
Välkommen till Kinnekullevägen 42
Fräscht badrum
Fräscht badrum
Perfekt kök för matlagning
Perfekt kök för matlagning
Stilrent kök
Stilrent kök
Grönskande innergård
Grönskande innergård
Sovloft med klädförvaring
Sovloft med klädförvaring
Luftiga ytor
Luftiga ytor
Garderober
Garderober
Välkommen in!
Välkommen in!
Matplats och SMEG kyl
Matplats och SMEG kyl
Utsikt mot gården
Utsikt mot gården
Matbord för grillkvällar
Matbord för grillkvällar
Planskiss
Planskiss
Mälaren inom gångavstånd
Mälaren inom gångavstånd
Segelsällskapet
Segelsällskapet
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Välkommen till populära Traneberg som ligger i ett eftertraktat läge med närhet till både service och kommunikationer. I Traneberg bor du i lugna trivsamma kvarter med sköna promenadstråk. Mälarens glittrande vatten med både bad, bryggor - och båtliv. Närhet till all slags service vid mysiga Alviks Torg. Där finns det gott om butiker och populära restauranger och serveringar. Fritidsaktiviteter finns det gott om, med flera gym att välja på och tennisklubben SALK. I närområdet ligger Bromma Golf med en 9-hålsbana och Range för den golfintresserade. I närliggande populära Bromma Blocks finns ett stort utbud av butiker och café - och restaurangliv att välja på. Kommunikationerna är goda med närhet till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana.

KOMMUNIKATION
Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, tvärbanan och med T-banans gröna linjen nås Stockholms city på 10 minuter. Du kan också åka med och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderut till Stora Essingen och vidare över Liljeholmen, Gullmarsplan slutligen vidare till Hammarby Sjöstad och Sickla Udde. Med buss från Alviks Torg når du Bromma flygplats inom 15 minuter. Besök www.sl.se för turlistor och trafikinformation. Essingeleden och E4 nås med bil inom 5 minuter.

NÄRSERVICE
Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Svartviksslingan 98. Lockas man av restaurangbesök finns Sjöpaviljongen och Bistro Garros i närheten. Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av butiker, hälsa och inredning. Här finns all service som frisör, apotek, post , bank samt restauranger.

ÖVRIGT
Fina promenadstråk, motionsspår och badplatser finns utmed Mälaren.

Kontakt
Linda Gustafsson
Ansvarig mäklare
Linda Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 62 | linda@boliving.se

Läs mer om Linda...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.