Majorsvägen 9a, 4tr

Barkarbystaden / Järfälla

Visningar

SÖNDAG 20/10, kl 14:15 - 15:00

Premiärvisning välkommen!

TISDAG 22/10, kl 18:00 - 18:45

Objekttyp:  Bostadsrätt

Utgångspris: 2 095 000 kr

Månadsavgift: 3 697 kr

Antal rum: 2 + kök

Boarea: 62 kvm

Byggår: 2015

Tillträde: Tillträde enligt ö.k

Driftkostnad: 4 000 kr/år

Visningstider:

SÖNDAG 20/10, kl 14:15 - 15:00

Premiärvisning välkommen!

TISDAG 22/10, kl 18:00 - 18:45

Intresseanmälan: E-posta: anneli@boliving.se
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Bostadsfakta
Rumsbeskrivning

HALL
Ljus välkomnande hall med vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Bra med plats för avhängning av ytterkläder och hallmöbel. I anslutning till entrén ligger en klädkammare/förråd med bra förvaringsmöjligheter, parkettgolv och vitmålade väggar. Entrédörr säkerhetsdörr med både värmekomfort och bra ljudkomfort.

KÖK
Stilrent hemtrevligt kök med generösa arbetsytor och bra matplats för 4-6 personer. Vita köksluckor och praktisk diskbänk i full storlek. Ljusgrå kakel ovanför arbetsbänk. Vitvaror diskmaskin, kyl/Frys. spishäll och ugn med fläkt över. Parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för soffa och mediamöbel samt annat möblemang. Utgång till möblerbar balkong i härligt solläge. Golvet är med trätrall.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Bra med förvaring i garderober längs en hel vägg. Vackert parkettgolv och ljusgrå fondvägg samt resterande väggar är vitmålade. Fönstervy ut mot balkong.

BADRUM
Helkaklat badrum med vackert klinkergolv och golvvärme. Glasade vikbara duschväggar. Handfat i kommod med spegelskåp och belysning, wc, handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i massiv ek med belysning ovanför och bra med plats i överskåp.

Bostadsinformation
 
LÄGENHET
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum:2 + kök
Boarea:62 kvm
Lägenhetsnummer:341
Kommun:Järfälla
Skattesats:32,168 %
Våning4 av 4 Hiss finnes
Ekonomi
Begärt pris: 2 095 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 697 kr/mån Inkl värme och VA.
Andel i föreningen: 0.012219%
Andel av årsavgift: 0 %
Driftskostnad4 000 kr/år
Driftskostnad, varav El: 2 500 kr   Försäkring: 1 500 kr Beräknat antal pers: 1
Kommentar: Föreningen har ett kollektivavtal med EON. Medlemmar betalar 1kr/kWh. Fjärrvärme och varmvatten ingår i månadsavgiften. Föreningen har en s.k. enhetsmätning gällande hushållsel därmed behöver innehavaren inte ha ett eget abonnemang via elleverantör och föreningen fakturerar bostadsrättsinnehavaren för den faktiska elförbrukningen.
TillträdeTillträde enligt ö.k
 
BYGGNAD
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2015
UppvärmningFjärrvärme
Energideklaration Utfärdad Energiklass: C Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt Fönster: Energiglas
Föreningen
NamnBrf Flottiljen 2
InformationBostadsrättsföreningen Flottiljen 2 ligger i Järfälla kommun i Barkarbystaden. Föreningen består av 67 bostadsrättslägenheter 2-6 rok byggda under 2015/2016. Föreningens hus består av 4 trapphus format runt en innergård. Föreningens byggnad har utnämnts som en av vinnarna i det som i Järfälla kallas "Byggnadsmärket" i kommunen.. För mer information gå in på föreningens hemsida för medlemmar
https://www.egrannar.se/brfflottiljen2/sida/id/4158/

Organisationsnummer: 769622-9363
För specifika frågor går det bra att maila föreningen brfflottiljen2@gmail.com


GEMENSAMMA UTRYMMEN: Plats för barnvagnar samt rullstolsladdning finns i varje trapphus. I nära anslutning till byggnaden finns också ett , samt cykelplatser med fästen för lås på innergården. Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inne i byggnaden. I källarens finns möjlighet att hyra förråd för ca 300kr/mån och separat kö gäller.

PARKERING: Parkeringsplats finns i anslutning till husen, 62 platser ca 375kr/mån utan el och med el-plats ca 450 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö och kösystem gäller.

TV OCH BREDBAND: Fastigheten har bredband och digital-TV via fiber och är anslutet till det öppna stadsnätet. Medlemmar väljer själv tjänsteleverantör på https://zmarket.se.

FÖRENINGENS EKONOMI: Inga avgiftshöjningar är planerade för 2019. Pantsättningsavgift 465 kr
och överlåtelseavgift 1163kr betalas av köparen. Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Barkarbystaden ligger ett stenkast från strövområden och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Några minuters promenad från Barkarby Handelsplats med ett enormt utbud av shopping, restaurangliv, möbler och inredning, trädgård, byggvaror, gym m,m. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Förskolor och skolor finns i närområdet och både Barkarby och Jakobsbergs Centrum når du med bil inom ett par minuter. Busslinjer till centrumet och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 15 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Järfälla ridskola och årlig Hubertusjakt. Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls med både golfshop och restaurang. Mälarens vatten och Bolinder Strand samt Kallhälls Friluftsbad. KOMMUNIKATIONER Du tar dig in till Stockholms City med pendeltåg från Barkarby på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna m.m. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 och vidare mot Stockholm eller Enköping. Arlanda och Bromma Airport ligger inom 30 minuters bilresa. Barkarbystaden kommer också få en pendeltågstation. NÄRSERVICE Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns affärer, frisörer, bankomat, bibliotek m.m. Jakobsbergs Centrum och den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. FÖRSKOLOR OCH SKOLOR Mer information om skolor, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrigt

INFORMATION
Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen gällande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi-area om denna är väsentlig för köparen.
Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Det innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Alla bud publiceras löpande på internet, men undantagsvis kan säljaren komma att välja att inte publicera bud på internet. Bud lämnas direkt till mäklaren.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i Köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i Jordabalken.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationen för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade "livslängd".
Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning eller vid nyproduktion den ekonomiska planen.

SÄLJARENS UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

UTFÄSTELSE
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Bilder
Varmt välkommen till - BoLiving Fastighetsförmedling
Varmt välkommen till - BoLiving Fastighetsförmedling
Planskiss
Planskiss
Planskiss
Karta
Området

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Barkarbystaden ligger ett stenkast från strövområden och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Några minuters promenad från Barkarby Handelsplats med ett enormt utbud av shopping, restaurangliv, möbler och inredning, trädgård, byggvaror, gym m,m. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Förskolor och skolor finns i närområdet och både Barkarby och Jakobsbergs Centrum når du med bil inom ett par minuter. Busslinjer till centrumet och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 15 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Järfälla ridskola och årlig Hubertusjakt. Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls med både golfshop och restaurang. Mälarens vatten och Bolinder Strand samt Kallhälls Friluftsbad. KOMMUNIKATIONER Du tar dig in till Stockholms City med pendeltåg från Barkarby på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna m.m. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 och vidare mot Stockholm eller Enköping. Arlanda och Bromma Airport ligger inom 30 minuters bilresa. Barkarbystaden kommer också få en pendeltågstation. NÄRSERVICE Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns affärer, frisörer, bankomat, bibliotek m.m. Jakobsbergs Centrum och den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. FÖRSKOLOR OCH SKOLOR Mer information om skolor, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Kontakt
Anneli Nilsson
Ansvarig mäklare
Anneli Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

072 853 42 61 | anneli@boliving.se

Läs mer om Anneli...

Fri värdering
Går du i säljtankar eller undrar du vad din bostad är värd? Att värdera sin bostad är ett enkelt första steg i försäljnings-processen och ger en bra bild av vad du kan tjäna på din bostadsaffär. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h för en kostnadsfri värdering.