En komplett mäklartjänst

För att öka slutpriset på din bostad erbjuder vi en heltäckande mäklartjänst. Vi har kontakter Ni behöver vid en försäljning. Homestyling, hantverkshjälp, bankkontakt, flyttfirma, städfirma samt även magasinering finns att tillgå. Inför fotograferingen anlitar vi marknadens bästa fotografer.

Ni får rådgivning, styling allt för att marknadsföra bostaden på bästa sätt. Vi kan förbereda Er försäljning med fotografering i ett tidigt skede medans Ni /vi letar efter Ert nya boende. Vid en försäljning av fastigheter ombesörjer vi att en energideklaration tas fram vilket är ett krav. Överlåtelsebesiktning och dolda fel försäkring erbjuder vi vilket ger en trygghet för både säljare och köpare. Kapitalvinstberäkningen och eventuellt uppskovsbelopp inför

deklarationen hjälper vi till med. Bostaden skyltas och marknadsförs med en heltäckande tjänst - genom media och de största internetkanalerna som t.ex hemnet, blocket, hittahem, booli, vår egen hemsida samt sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Funderar du på vad din bostad är värd? Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri och aktuell marknadsvärdering.

Du får råd och tips om när det är bäst tidpunkt att sälja. Självklart hjälper vi till med att hitta ditt nya boende. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina egna behov och önskningar. Välkommen till oss på BoLiving fastighetsförmedling!

Våra tilläggstjänster
Homestyling
Med hjälp av våra samarbetspartners inom homestyling lyfter vi fram potentialen i ditt hem. För att få en proffsigare presentation och förhoppningsvis fler spekulanter på visningen och där med öka förutsättningarna för ett högre slutpris på din bostad.
Flytt - och visningsstädning
Behöver ni hjälp med städning så samarbetar vi med ett flertal städfirmor
Flytthjälp
Man har oftast mer saker än man tror. Då är det alltid bra med en extra hjälpande hand. Vi rekommenderar bra samarbetspartners.
Magasinering 
Om du behöver magasinera möbler och skrymmande föremål så kan vi hjälp till med att förmedla kontakt. 
Trygghetspaketet
(Gäller ej bostadsrätter)
1) Överlåtelsebesiktning
Vi har möjlighet att ombesörja kontakt med besiktningsfirmor. Dessa företag är helt oberoende. Besiktningsmännen upprättar ett skriftligt protokoll som ger kunskap om den aktuella fastigheten skick/status. Detta protokoll bidrar till att relevant information ges till spekulanterna och underlättar för budgivarna att ta ställning hur de ska gå vidare med husköpet.
2) Energideklaration
En energideklaration måste upprättas. Det finns ett flertal firmor som är certifierade energiexperter. Vi hjälper gärna till med att ombesörja att energibesiktning genomförs.
3) Överlåtelseförsäkring
Genom oss kan du teckna en försäkring som skyddar dig som säljare mot anspråk på ersättning för dolda fel.
Nöjda kunder

Tack för info o utmärkt handhavande gällande försäljningen av min fastighet Anneli Nilsson / Anki B

 

Hej Linda! Tack för ett fantastiskt arbete, ni lyckade på ca 48h skaka fram den bästa köparen till vår fina lägenhet, och fick båda parterna att känna sig väl omhändertagna och trygga genom hela affären. Med snabba återkopplingar och gediget arbete har Bo Living vunnit vårt förtroende att fortsätta anlita. Den lilla personliga aktören på marknaden, som både såg våra unika behov (ingen öppen visning), samt ”hålla kunden” i handen genom hela affären. Du infriade dina löften, och överträffade våra förväntningar!! Precis som man alltid önskat sig, tack! / Henrik A


Linda Gustafsson var nogrann genom hela processen. Kändes tryggt & bra. / Julia


Trevligt bemötande från början! Tydlig innan och under försäljningsprocessen! Driven och inlyssnande mot kunden, dvs mig som säljare! Inger trygghet och proffessionalitet! Kan varmt rekommendera mäklaren med kunskaper, kompetens och skicklighet inom sitt yrkesområde! / Ilona S


Allt har fungerat bra, vi är mycket nöjda! / Johanna A


Trevligt bemötande. Det kändes bra från första början till slut. Jättefint prospekt med fina bilder och info. Linda är en mäklare som vi absolut kan rekommendera vidare till andra säljare! / Sonja & Martin H